Adamo babahinta – több színben

34900 Ft36900 Ft

Kiürítés
Cikkszám: ADBBH Kategóriák: , Címke:
Leírás

Leírás

Az Adamo babahinta, a rég elfeledett bölcső és az egy ponton függesztett hinta ötvözete. Újszülött kortól, egészen a baba 3 éves koráig tudjátok használni! Egy ponton, egy rugóval ellátott kötélzeten függeszkedik, így minden irányú mozgást tud produkálni. Használható bölcsőhintaként, ülőhintaként, rugós hintaként. Évekig megunhatatlan!

Fekvő felülete puha, nem merevített. Speciális kialakításának és anyagösszetételének köszönhetően, biztonságosan leutánozza azokat a mozgásokat – és így ingereket is – amelyek az anyaméhben is érik a babát. Ez minden csecsemő esetében pozitív hatással bír az idegrendszer érésére, fejlődésére. Emellett az egészséges csecsemő számára egy megnyugtató, biztonságot adó emléket is idéz.

Sérült és koraszülött babák esetében azért felbecsülhetetlen jelentőségű, mert kiegészíti, és sokkal hatékonyabbá teszi a fejlesztést – a változatos egyensúlyi ingerek, amelyeket ez a hinta remekül biztosít, minden valamirevaló fejlesztés, terápia alapját jelentik.

Az édesanyák körében az Adamo babahinta sikere abban rejlik, hogy ez a fajta inger nem csak fejleszti a gyermekeket, hanem a nehezebb napokon, mint a pocakfájás, fogzás, frontok… nagyon könnyen megnyugtatja, és el is altatja a babát.

Az Adamo hintákat pozitív hatásaik miatt ma már több mozgásfejlesztő, konduktor és fejlesztőközpont is használja az állapotfelméréseik során, és jó szívvel ajánlja az édesanyáknak otthoni használatra is.

Miközben gyermeked önfeledten játszik a hintában, észrevétlenül fejleszti a szem-kéz-láb koordinációját és az egyensúly érzékét is. Ezek a fajta ingerek és fejlesztések hatással lesznek a későbbi beszéd fejlődésre, írás-olvasás tanulásra egyaránt.

A magas minőséget a szülői visszajelzések is igazolják, hiszen akár 3-4 babagenerációt is kiszolgál egy hinta. Az Adamo jó hírét értékállóságának is köszönheti.

Az ADAMO munkáját a BETHESDA Gyermekkórház és a Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézet is támogatja.

 

Rögzítés: Hintakampóval vagy állványon

Kiegészítő:

 

 

 

További információk

További információk

Szín

babakék, bézs, mustár, natúr, pesto, plum, rózsaszín, szürke, zöld

Brand

Brand

Adamo

A babahinta az egyik legjobb választás kisbabádnak. Az ADAMO márka az igazi!Válaszd Te is az eredetit! Az Adamo márka, a legnépszerűbb a babahinták piacán. Rengeteg pozitív visszajelzéssel rendelkezik a felhasználók által. Évtizedek óta magas minőségű és biztonságos fejlesztő hintákat készít, amelyek kényelmesek és szórakoztatóak a babák és gyermekek számára.Megbízhatóság, szakértelem: Több évtizedes szakértelem és tapasztalat minden egyes hintában, amelyek kialakításában több korafejlesztő szakember is részt vett.Biztonság: Tudjuk, hogy számodra a legfontosabb kisbabád biztonsága. Az ADAMO babahinták a legszigorúbb ellenőrzéseken mennek keresztül!Exkluzív, biztonságos és stabil anyaghasználat: Fontos szempont az anyaghasználat során a megfelelő mikroklíma megteremtése, a túlmelegedés elkerülése, és a megfelelő tartás biztosítása. Az Adamo hinták esetében a szépség a funkcionalitás és a minőség, kéz a kézben járhatnak!Az eredeti Adamo babahinta olyan fejlesztőjáték, ami fejleszti az egyensúlyt, a térben való tájékozódást és a finommotoros mozgást.Az Eredeti Adamo babahinta, már közel 20 éve segíti az édesanyák mindennapjait a babák altatásában és megnyugtatásában a fogzás és a pocakfájás okozta nyugtalan nehezebb napokon is.Mindezt azon ingerek segítségével, amelyet az eredeti Adamo hinta kialakítása, speciális anyagösszetétele, és a megfelelően kalibrált alkatrészei nyújtanak a babák számára.Az eredeti Adamo babahinta, a már magzati korban átélt ingereket produkálja!Már újszülött kortól használható egészen a baba 3 éves koráig. Az Eredeti babhinta kialakításában és fejlesztésében több konduktor, védőnő és kórház is részt vett. Teszteléseikkel, véleményezéseikkel nagyban hozzájárultak ahhoz, hogy valóban használható legyen a kórházi és otthoni fejlesztések során.Egypontos rögzítésének és speciális kialakításának köszönhetően az Újbuda Gyermek Fejlesztőház és a BETHESDA Gyermekkorház ajánlása alapján, egy kényelmes és biztonságos eszköz, a babák megnyugtatására és fejlesztésre még a kritikus napokon is, mint a fogzás és a pocakfájás.Adamo babahintára vonatkozó fejlesztő feladatsor ITT található, amelyet az Óbudai Fejlesztőház állított össze.Az Adamo hinta egyik fontos kiegészítő eleme a babák súlyához kalibrált Adamo babhinta rugó!Adamo babahinta rugóit úgy kalibrálták, hogy a baba súlyának hatására finom rugózó mozgást produkáljon. A kalibrálás alapján, két típusát különböztetjük meg, a 0-10kg és a 10-15kg közötti, amelyek helyes megválasztása, nagyban befolyásolja az ingerek előidézésének sikerét. A finom rugózó mozgás hatására, életre kel a babahinta. Amikor a babád sír vagy csak mocorog, azonnal aktiválja azt. Az Egypontos rögzítésnek és a rugónak köszönhetően a hinta a mindenoldalbeli mozgást tudja produkálni, amely minden fejlesztés alapja.
Vélemények (0)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Adamo babahinta – több színben” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Szállítás
Szállítás
A csomagok összekészítési és kézbesítési ideje: 1-4 nap. Babakocsik esetében a szállítási idő kicsivel hosszabb lehet, kb. 1-2 hét.
A terméknél szereplő információ alapján az alábbi kézbesítési időket becsüljük:
Üzletünkben: szállítás 1-2 nap
Raktáron: szállítás 2-4 nap
Rendelhető: szállítás 10 nap