A Mamilla bababolt ötlete 2014-ben született meg egy, az első babáját váró kismama fejében. A célt a kezdetektől a saját szülői tapasztalat mozgatta: egy olyan a stílusos és minőségi bababoltot hozni létre, ahol a válogatott kínálat és a valódi tapasztalatokkal alátámasztott ajánlás megkönnyíti a szülők választását a babatermékek végtelen piacán.
A vállalkozás eleinte egy kis budapesti lakásban működött: egy home made webshop-pal és rengeteg telefonálgatással, postára járással. A kínálatban kezdetben a hazai piacon elérhető és saját gyártású termékek szerepeltek, majd külföldi világmárkákkal egyre bővült a termékskála. Az azóta is családi kézben levő vállalkozás kinőtte a garzonlakást: mostanra több prémium-babatermék forgalmazójaként budai üzletében várja a szülőket.

Filozófiánk, hogy az “anyai szív másképp dobog…”. Gyakorló szülőként jó szívvel ajánljuk termékeinket, melyeket mi is használunk. Hisszük, hogy a Mamilla hiánypótló a hazai baba- és gyermek üzletek között, és reméljük, sokak számára megkönnyítjük a választást.

Mamilla csapata

Büszkék vagyunk rá, hogy forgalmazói lehetünk több világmárkának, valamint cégünk a Phil & Teds, Mountain Buggy, Tutis, Baby Jogger márkák disztribútora Magyarországon. Saját gyártású termékeink (gyerekszoba falmatricák és poszterek) sok szeretettel készülnek hazai nyomdában.

Szakértő és lelkes munkatársaink készséggel állnak minden szülő és leendő szülő, nagyszülő, rokon és barát rendelkezésére, ha vásárlás előtt segítségre lenne szükséged a döntéshez.