Adamo hintarugó babahintához

4900 Ft

Kiürítés
Cikkszám: ADRUGO Kategória: Címke:
Leírás

Leírás

A hintázás még élvezetesebb Adamo hintarugóval!

Az Adamo hintarugó egyedi kalibrálásának köszönhetően, könnyedén megnyugtathatod és fejlesztheted gyermeked.

A babád súlyának megfelelő Adamo hintarugó csatlakoztatásával, a babahinta minden irányban tud mozogni,  ezáltal ugyanazokat az ingereket tud előidézni, mint amit a babád már az anyaméhben megtapasztalhatott. Ez nyugtatólag hat a rá fogzás, pocakfájás vagy frontok esetén is.

Az Adamo hintarugó különlegessége:

  • Az Adamo hintarugó az Adamo saját fejlesztésű alkatrésze, amely az eredeti Adamo babahintához készült, fejlesztő szakemberek bevonásával
  • Az Adamo babahinta rugó bababarát biztonsági elemekkel, és védőhuzattal felszerelt.
  • A kalibrálás alapján, két típus különböztetünk meg: a 0-10kg és a 10-15kg közötti, amelyek helyes megválasztása, nagyban befolyásolja az ingerek előidézésének sikerét.

Az Adamo hintarugó az Adamo babahinta kiegészítő eleme, válassz a babád súlyának megfelelőt!

A rugó cseréje 6 havonta kötelező!

 

További információk

További információk

Méret

0-10 kg, 10-15 kg

Brand

Brand

Adamo

A babahinta az egyik legjobb választás kisbabádnak. Az ADAMO márka az igazi!Válaszd Te is az eredetit! Az Adamo márka, a legnépszerűbb a babahinták piacán. Rengeteg pozitív visszajelzéssel rendelkezik a felhasználók által. Évtizedek óta magas minőségű és biztonságos fejlesztő hintákat készít, amelyek kényelmesek és szórakoztatóak a babák és gyermekek számára.Megbízhatóság, szakértelem: Több évtizedes szakértelem és tapasztalat minden egyes hintában, amelyek kialakításában több korafejlesztő szakember is részt vett.Biztonság: Tudjuk, hogy számodra a legfontosabb kisbabád biztonsága. Az ADAMO babahinták a legszigorúbb ellenőrzéseken mennek keresztül!Exkluzív, biztonságos és stabil anyaghasználat: Fontos szempont az anyaghasználat során a megfelelő mikroklíma megteremtése, a túlmelegedés elkerülése, és a megfelelő tartás biztosítása. Az Adamo hinták esetében a szépség a funkcionalitás és a minőség, kéz a kézben járhatnak!Az eredeti Adamo babahinta olyan fejlesztőjáték, ami fejleszti az egyensúlyt, a térben való tájékozódást és a finommotoros mozgást.Az Eredeti Adamo babahinta, már közel 20 éve segíti az édesanyák mindennapjait a babák altatásában és megnyugtatásában a fogzás és a pocakfájás okozta nyugtalan nehezebb napokon is.Mindezt azon ingerek segítségével, amelyet az eredeti Adamo hinta kialakítása, speciális anyagösszetétele, és a megfelelően kalibrált alkatrészei nyújtanak a babák számára.Az eredeti Adamo babahinta, a már magzati korban átélt ingereket produkálja!Már újszülött kortól használható egészen a baba 3 éves koráig. Az Eredeti babhinta kialakításában és fejlesztésében több konduktor, védőnő és kórház is részt vett. Teszteléseikkel, véleményezéseikkel nagyban hozzájárultak ahhoz, hogy valóban használható legyen a kórházi és otthoni fejlesztések során.Egypontos rögzítésének és speciális kialakításának köszönhetően az Újbuda Gyermek Fejlesztőház és a BETHESDA Gyermekkorház ajánlása alapján, egy kényelmes és biztonságos eszköz, a babák megnyugtatására és fejlesztésre még a kritikus napokon is, mint a fogzás és a pocakfájás.Adamo babahintára vonatkozó fejlesztő feladatsor ITT található, amelyet az Óbudai Fejlesztőház állított össze.Az Adamo hinta egyik fontos kiegészítő eleme a babák súlyához kalibrált Adamo babhinta rugó!Adamo babahinta rugóit úgy kalibrálták, hogy a baba súlyának hatására finom rugózó mozgást produkáljon. A kalibrálás alapján, két típusát különböztetjük meg, a 0-10kg és a 10-15kg közötti, amelyek helyes megválasztása, nagyban befolyásolja az ingerek előidézésének sikerét. A finom rugózó mozgás hatására, életre kel a babahinta. Amikor a babád sír vagy csak mocorog, azonnal aktiválja azt. Az Egypontos rögzítésnek és a rugónak köszönhetően a hinta a mindenoldalbeli mozgást tudja produkálni, amely minden fejlesztés alapja.
Vélemények (0)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Adamo hintarugó babahintához” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Szállítás
Szállítás
A csomagok összekészítési és kézbesítési ideje: 1-4 nap. Babakocsik esetében a szállítási idő kicsivel hosszabb lehet, kb. 1-2 hét.
A terméknél szereplő információ alapján az alábbi kézbesítési időket becsüljük:
Üzletünkben: szállítás 1-2 nap
Raktáron: szállítás 2-4 nap
Rendelhető: szállítás 10 nap