Doona babakocsi és autós ülés 2in1

(1 vásárlói értékelés)

137 740 Ft144 990 Ft

Hihetetlen innováció, egy babakocsi ami autós ülés is! Vagy fordítva?

Kiürítés
Leírás

Leírás

Nem is gondoltad, hogy létezik olyan babakocsi ami egyben autós ülés is? A Doona babakocsi nem az a travel system, amikor a babakocsi vázra szerelhető az autósülés. Ez az autósülés bármikor babakocsivá alakítható kinyitható kerekeivel!

Elképesztően menő!

Ergonómikus

A babák számára természetes és ajánlott pozíció a vízszintes fekvés vagy a szülői ölelés. Ezekben a testhelyzetekben a baba szabadon mozoghat, ami meghatározza a fejlődését.

Mindemellett, a mai családok életmódja sokkal “mozgalmasabb”, és a szülőknek gondoskodniuk kell kisbabájuk utazás közben biztonságáról és kényelméről. A Doona™ ezt az elsődleges cél szem előtt tartva készült: olyan szülők számára, mint Te, biztonságos és praktikus megoldást nyújtani a kisbaba utaztatására.

Nemzetközi mérnökök, biztonsági és egészségügyi szakértők dolgoztak az elmúlt jópár évben a Doona™ fejlesztésén. A fókuszpont számukra is az volt: biztosítani a baba számára a biztonságos és kényelmes utazást az autóban és az autón kívül is. Természetesen a Doona™-t úgy tervezték, hogy maximális biztonságot nyújtson az autóban. Azonban a termék fejlesztését az anyai kézben pihenő baba pozíciója inspirálta, ezért a Doona™-t és egyedülálló Újszülött kiegészítőjét úgy tervezték, hogy tökéletes támaszt nyújtson a babának az autón kívül, séta közben is. A Doona™ ülésében a baba szemkontaktusban maradhat szüleivel, ami segíti a fejlődését.

Az egészségügyi szakértők egyetértenek abban, hogy a baba ne tartózkodjon túl hosszú ideig bármilyen más babakocsiban, autós ülésben vagy közlekedési eszközben – számára a szabad fekvő pozíció vagy a szülői ölben tartás a legmegfelelőbb! Éppen ezért azt ajánljuk, a Doona™ ülésében is addig legyen kisbabád, ameddig az utazás miatt szükséges.

 

Az újszülöttek kiegészítője

A kifejezetten újszülött csecsemők számára készült Doona™ Újszülött betét a legfiatalabb babák számára nyújt tökéletes biztonságot és kényelmet. A nemzetközi mérnökök, biztonsági és egészségügyi szakértők által fejlesztett Újszülött betét alátámasztást nyújt a baba számára, természetes pozíciót imitál, mindez pedig lehetővé teszi a szülők számára, hogy kisbabájukkal együtt utazzanak.

 

A Doona babakocsi működése

Az egyszerűség a Doona babakocsi DNS-ébe van kódolva. Mindamellett, hogy a Doona megkönnyíti a kisbabás szülők életét, a tervezők mindvégig szem előtt tartják, hogy okos és egyszerű terméket alkossanak, amit könnyű használni.

 

Tulajdonságok

Autós ülésként mérete: 59x44x66cm
Nyitott babakocsiként a mérete: 100x44x82cm
Súly: 7,5 kg
Max terhelhetőség: 13 kg
Tolókar magassága: 99 cm

Kiegészítők

Brand

Brand

Doona

Vélemények (1)

Doona babakocsi és autós ülés 2in1 termékről 1 értékelés

  1. Marianna

    Nagyon imàdom. Egyszerű hasznàlat,kis helyen is elfér,és könnyű vele a közlekedés. Csak ajànlani tudom.

Mondd el a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük