Tippek

Ismerd meg a Little Dutch babákat!

Melyikük lesz a legjobb barátod?

Sophia, Julia, Rosa, Jim és Evi

Találkoztál már a Little Dutch játékbabákkal? Kedves arcuk mindig mosolyog, és puha öleléssel kívánnak jó éjszakát. De vajon tudod, mit szeretnek legjobban? Ismerd meg őket és csatlakozz hozzájuk a kalandokban!

SOPHIA – a gondoskodó

Sophia melletted van, amikor csak szükséged van egy kedves ölelésre. Fogd a kezét, ha bátorításra van szükséged, és minden elalváskor hozzád bújik. A kismajma mindig vele van, és Neked is képes bármikor mosolyt csalni az arcodra. Együtt igazán bátor csapat vagytok!

Little Dutch rongybaba Sophia

JULIA – a művésznő

Julia igazi művész, tele kreativitással. Szeret írni, de még jobban rajzolni: szárnyaló gondolatait a legszínesebb ceruzákkal veti papírra. Kedvenc színe a zöld, ahogy a ruháján is láthatod. Julia egy vagány kislány, azt sem bánja, ha néha maszatos lesz a keze. Vele tartasz a képzelet világába?

ROSA – a táncos

Rosa tartogatja számodra a legkedvesebb öleléseket, és nagyon szeret táncolni. Kapcsold be a kedvenc zenédet, és ő boldogan mutatja meg neked a legszebb piruettjét. A nevetésetektől visszhangozni fog a ház, ahogy együtt forogsz vele! A délután fénypontjaként pedig egy csésze tea és süti mellett szeret beszélgetni a barátnőivel. Csatlakozol hozzá?

JIM – a kalandor

Jim igazi kalandor. Kedvenc időtöltése, ha kint játszhat lehet a barátaival. Rendszeresen a szomszédból keveredik haza – persze tetőtől talpig piszkosan. A zsebei tele vannak kincsekkel, amiket a nap során gyűjtött: színes levelek, érdekes kövek mesélnek a kalandjairól. Alig várja, hogy megmutathassa Neked is!

EVI – a színésznő

Evi képzeletének nincs határa. Kedvencei a szerepjátékok, persze a barátaival: lehetsz nagyszülő, dadus vagy boltos – ezt szereti a legjobban. Néha egészen hihetetlen szerepekbe is bújik, például harcosként is találkozhatsz vele! Van kedved csatlakozni hozzá?