Mountain Buggy ISOfix talp

56 990 Ft

ISOfix talp az autós babaülés könnyed rögzítéséhez autóba.

Kiemelkedő biztonság és egyszerű megoldás utazáshoz.

Raktáron, szállítási idő: kb 10 nap

Leírás

Leírás

Biztonságos és kényelmes utazás ISOfix talppal

Egyszerű rögzítés és kiemelkedő biztonság! Rögzítsd az ISOfix talpat az autóban található beépített ISOfix pontokhoz, majd egyszerűen pattintsd a talpra az autósülést: biztonságos és kényelmes rögzítés minden alkalommal.

  • International Standards Organisation FIX: ezt a rendszert arra tervezték, hogy az autós gyerekülések rögzítése gyors, egyszerű és mindenekelőtt biztonságos legyen.
  • kis méretű és karcsú forma
  • támasztó talp
  • az ISOfix csatlakozók bármely autó ISOfix pontjaihoz csatlakoztathatóak
  • biztonságos rögzítés minden alkalommal – az ISOfix minimalizálja az autós babaülés helytelen rögzítésének kockázatát
  • helyes rögzítés jelzés: 100% bizonyosság a helyes rögzítésről
  • állítható támasztó láb, mely a gépjármű padlójáig nyúlik a még tökéletesebb támaszték érdekében

 

Brand

Brand

Mountain Buggy

Újszülött kortól kisgyermek korig, hegyi ösvényektől városi utcákig - a Mountain Buggy egy teljesebb, korlátok nélkül életet biztosít a szülők számára.A Mountain Buggy modelljei a legnehezebb terepviszonyok között is kiválóan teljesítenek, ugyanakkor megjelenésük a városi stílust képviseli. A márka védjegye és DNS-e: irányíthatóság, tartósság, egyszerűség és sokoldalúság.Valamennyi Mountain Buggy termék maximális biztonsággal és magas kivitelezési minőségben készül. A termékek alapos kidolgozottsággal, a legjobb anyagokból készülnek, kézzel összeszerelve, majd egyedi csomagolásba kerülnek, hogy a lehető legnagyobb biztonságban érkezzen majd meg a vásárlókhoz.A márka története »