Testvér babakocsi

Egy kétszemélyes babakocsi lehet egymás melletti ülésekkel felszerelt, vagy úgynevezett “egysoros” elrendezésű babakocsi. Ilyenkor a két ülés (akárcsak a tandem biciklin) egymás mögött található, ennek köszönhetően keskenyebb, mint az egymás melletti üléses verzió. Könnyebben befér keskeny folyosókon, egyszerűbb átjutni vele az ajtókon. Az ülések gyakran végtelen opciót kínálnak: szülővel szembeni, előre néző, mózessel, autósüléssel variálhatóak: egy és két gyermekkel is használhatóak, ikrekkel és testvérekkel egyaránt.

Mi az az inline® babakocsi?

Az úgynevezett inline® babakocsi egy olyan különleges típus, ami első ránézésre egyszemélyes babakocsi, ám egy mozdulattal (és egy plusz üléssel) kétszemélyes babakocsivá alakítható.

Sőt, a két kicsi számára számos elrendezést kipróbálhatsz: mózessel, autósüléssel, elöl, hátul, szembe és előre néző pozíciókkal kísérletezhetsz. Ahogy szeretnéd!

Tudj meg többet a Phil&Teds inline babakociskról! »

Mire figyelj?

Az inline testvér babakocsi nagyon praktikus, hogy nem kell egy óriási kétszemélyes babakocsival manőverezned, hanem kényelmesen irányítható, normál méretű babakocsival szállíthatsz két babát biztonságosan. Emiatt azonban van némi kompromisszum: az egymás mögötti testvér babakocsik hátsó ülése általában kisebb, és az ott utazó babának kevesebb helye van. Ne aggódj, ez őt cseppet sem fogja zavarni!

Jó tudni!

Vannak olyan “lépcsős” tandem modellek, ahol a hátsó ülés magasabban van, mint az első, így a hátul ülő gyermek kilát az első felett. Másik dupla megoldás, amikor a nagyobb gyerek testvérfellépőn utazik a tolókarnál – ez inkább már nagyobb, bölcsi illetve ovis korú nagy testvér esetében megoldás.

Előnyök:Hátrányok:
Ajtókon egyszerűbb bejutni vele, mint az egymás melletti üléses változattalÖsszezárva csak kicsivel nagyobb mint egy hagyományos babakocsi

Nagyon sokféle variációs lehetőség (1 vagy 2 autós ülés, illetve mózes)

1 üléssel is használható

Nehezebb irányítani, felhajtani vele a járdaszegélyekenAlacsony szülők számára nehéz lehet irányítani

Egyes modellek esetében a második gyermeknek kevesebb helye van

Nézd meg a webáruházban:

Ez is érdekelhet