Babakocsik

Mi az az inline babakocsi?

Phil&Teds: az inline® babakocsi megalkotója

A Phil&Teds több mint 20 éve van jelen a nagy léptékkel mozgó, változó babatermékpiacon a zseniális inline® babakocsikkal, ezalatt több ezer szülőnek segített alkalmazkodni & túlélni azokat a kemény időszakokat, amikor 1-ről 2 kisgyermekes szülővé váltak.

“A régi, klasszikus gyerek triciklik inspiráltak bennünket, amikor egy kisgyermek mindig kacagva állt hátul állt játék közben. Úgy gondoltuk, hogy ezt a fajta játékot behozzuk a való életbe, és kézenfekvő megoldást adunk a szülők kezébe, hogyan vágjanak neki gyerekekkel az útnak.”

Ami nagyszerű a Phil&Teds inline® babakocsikban (amellett, hogy ez az eredeti!) az, hogy ezek fantasztikus egyszemélyes babakocsik, amik praktikus és csinos double kit (azaz második ülés) kiegészítővel bővíthetőek és variálhatóak! A második ülést szülővel szembeni ülésként használhatod már az első babával, így tovább marad szemkontaktusban veled séta közben, miután kinőtte a mózest. Majd a kistestvér érkezésekor a double kit-et egyszerűen pattintsd fel a babakocsi hátuljára, és kész is a testvér babakocsi, az egyszemélyes vázon

Először is, 3 vagy 4 kerekű babakocsi?

3 kerekű babakocsi

3 kerekű babakocsi

A 3 kerekű babakocsik verhetetlenek irányíthatóság és teljesítmény tekintetében minden terepen – egy kézzel is könnyedén megfordíthatod a babakocsit saját tengelye körül!

A Phil&Teds babakocsik megfelelnek a legszigorúbb biztonsági tanúsítványoknak, kiemelt fontosságú szempont a fejlesztés során a stabilitás. Él egy olyan téveszme, hogy a 3 kerekű babakocsik kevésbé stabilak, de biztos lehetsz benne; a Phil&Teds képzett mérnökei és tervezői a legmagasabb szintű biztonságot, teljesítményt és funkcionalitást – ők is szülők, így tényleg komolyan veszik a dolgot!

A 3 kerekű modelleknek ugyanazoknak a követelményeknek kell megfelelniük mint a 4 kerekűeknek – beleértve a stabilitást. Így stabilitást ÉS nagyszerű teljesítményt kaphatsz!

4 kerekű babakocsi

4 kerekű babakocsi

A 4 kerekű babakocsik tökéletesek városi közlekedésre. Persze használhatod őket terepen is, de a 4 kerekűeknek más az irányíthatósága, kezelése és érzése terepen – erre készülj fel!

Szövet ülést szeretnél vagy moduláris ülést?

A szövet ülés naaaagyon kényelmes

Nem csak a pihenő gyermeknek tudod kényelmesen hátradönteni az ülést, hanem egyszerűen alakíthatsz ki teljesen vízszintes fekvőfelületet újszülött kisbabának! Nagyszerű megoldás, ha millió más dolgot kell még venned a baba születése előtt, és spórolni szeretnél. (Persze extra kiegészítőként vásárolhatsz mózest és autósülést is a babakocsihoz!)

Az ülés megfelelően illeszkedik a babakocsi vázra, és tökéletes súlypontelosztást biztosít: a középső részre nehezedő gravitációs erő megkönnyíti a járdaszegélyeken és akadályokon való átjutást! Nem fogod azt érezni, hogy brutális erővel kell lenyomnod a tolókart, hogy megemeld a babakocsi orrát a legkisebb bukkanónál….

Az is előnye, hogy összezáráskor nem kell levenned az ülést ahhoz, hogy kicsi, kezelhető méretűre zárhasd össze a babakocsit. Egyszerűen csukd össze üléssel, és pattanj az autóba!

Ha pedig azt szeretnéd, hogy veled szemben utazzon kisbabád, egyszerűen helyezd a vázra a double kit™-et és indulhatsz is!

Moduláris ülés: lehetőségek a kezdetektől!

Nem csak nagyon jól néz ki a babakocsin, hanem kész megoldásokat is nyújt menetiránnyal szembeni és megegyező pozícióra; ehhez egyszerűen csak meg kell fordítanod az ülést – ahogy a babádnak jobban tetszik!

Néhány moduláris ülést akár teljesen fekvő mózessé is alakíthatsz (mint a Phil&Teds Mod babakocsi), ami hihetetlenül kényelmes megoldás! Bár a Voyager babakocsi is teljesen dönthető, kiegészítheted egy kényelmes mózessel, ami tökéletes fekvőfelületet biztosít újszülött kisbabádnak.

A moduláris ülések magasabban “ülnek” a babakocsi vázon, mint a szövet ülések. Az ilyen típusú babakocsikkal is könnyen át tudsz jutni a bukkanókon, de más érzés és kicsit nagyobb erő szükséges a tolókar lenyomásakor a babakocsi orrának megemeléséhez.

A Phil&Teds moduláris üléseivel összezárható a babakocsi (ez más márkák hasonló modelljeire nem feltétlenül igaz!), de ha kisebbre szeretnéd csukni, akkor le is veheted az ülést összezáráskor.

Milyen kereket válasszak?

Aerotech defektmentes abroncsok

aerotech kerék
Az aerotech abroncsok nem nehezek és kemények, és kényelmes puhaságot nyújtanak a városi terepen.

Levegővel töltött abroncsok

A levegővel töltött kerék a legjobb megoldás minden terepre! A felfújt abroncsok valódi rugózást biztosítanak, kerékfelfüggesztéssel kiegészítve pedig igazi légies, könnyed gurulási élményt nyújtanak bármilyen terepen… még az igazán kemény terepen is. Csakúgy mint egy mountain bike bicikli esetében, a keréknyomásra figyelned kell (pumpálni időnként), hogy mindig könnyedén gurulj!

Aeromaxx defektmentes abroncsok

Az aeromaxx abroncs egyesíti a defektmentes és a levegővel töltött kerekek összes jó tulajdonságát! Nem olyan pattogós mint a felfújható, de ruganyosabb mint az aerotech abroncs. Aeromaxx abronccsal jól boldogulsz nehezebb terepen is… és nem kell foglalkoznod a pumpálással!


Hogy szeretnél kinézni a babakocsival?

Egyszerű esztétikai kérdés… minimalista, hétköznapi sportos, vagy menő városi járgányt szeretnél?

Valami egyszerű, jól bevált megoldást szeretnél, mint egy citromos fekete tea? A Phil&Teds Dot 300D anyagával egyszerű formát és egyszerű karbantartást ígér.

24 cm-es aerotech abroncsok
300D anyag
Sportos cucc, jöhet? A sportos, fitt megjelenés és teljesítmény 600D anyaggal, szellőző háló rátéttel, áramvonalas formával és nyomtatott grafikával az ülésen és a kupolán.

28 cm-es levegővel töltött kerekek
600D anyag nyomtatott mintával
Még stílusosabb! A Phil&Teds Dash 600D melange anyaga stílusos megjelenést biztosít, a még tökéletesebb városi stílusért. A Dash 3 kerékkel és szövet üléssel készül; mindössze ebben különbözik a Voyagertől.

28 cm-es aeromaxx™ abroncsok
600d melange (kevert szálú) anyag
Még stílusosabb! A Phil&Teds Voyager 600D melange anyaga stílusos megjelenést biztosít, a még tökéletesebb városi stílusért. A Voyager 4 kerékkel és moduláris üléssel készül; mindössze ebben különbözik a Dash-től.

28 cm-es aeromaxx™ hátsó abroncsok
600d melange (kevert szálú) anyag


One thought on “Mi az az inline babakocsi?

  1. Weifenbach Andrea szerint:

    Helló

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük