Tippek

Ha akarom egyszemélyes, ha akarom kettő

Mi az : egyszemélyes babakocsi & testvérbabakocsi & pihenőszék egyben?
Ez bizony a Phil&Teds Dot inline.
Most egy olyan szuper funkciós, variálható babakocsit mutatunk Nektek, ami eléggé sok igénynek megfelel, és egyik aduásza, hogy kétszemélyessé is alakítható – aztán pedig újra egyé. 

Egy olyan babakocsiról beszélünk, ami kellően keskeny ahhoz, hogy városi életmódot éljünk vele – hiszen el lehet lavírozni vele az üzletekben, és nem gond neki a macskaköves utcákon való közlekedés sem. És kellően masszív ahhoz, hogy egy könnyedebb kirándulást, parkban sétálást simán megejthetünk vele – anélkül, hogy harcot kellene vívnunk a kerekek elakadásával. Könnyen tisztítható anyaga van, a morzsákat is pár másodperc alatt ki tudjuk rázni az ülésből. A csomagtartója 10 kg-ig terhelhető, aerotech kerekei defektmentesek!
Hatalmas kupolája UV50+-os, ami abszolút védelmet nyújt a napfénytől és a széltől is.
Összecsukás során sem az anyag, sem a tolókar nem érintkezik a földdel.

Fénykép: Instagram @strollerbeat

A Phil&Teds Dot inline úttörő volt abban a koncepcióban, hogy egy mozdulattal (és egy plusz üléssel) egyszemélyesből testvérbabakocsivá alakíthassuk a babakocsinkat. Nagyon hasznos ez akkor, amikor kis korkülönbség van a testvérek között, és szeretett babakocsinkat nem szeretnénk lecserélni egy másikra. 8 féle színű ülésbetét közül választhattok – így még inkább személyre szabhatóvá válik.

Fénykép: Instagram @sabrinabartholomay

Ráadásul sokszor a nagyobb tesó szereti „megmutatni”, hogy ő már nem babakocsizik, ebben az esetben szintén praktikus, hogy kétszemélyesből újra egy lesz!
Csatlakoztatható hozzá mózeskosár, autósülés és vízszintesig dönthető sportülés is. A sportülés olyan tágas, hogy a 4,5 éves lányom kényelmesen elfért benne, amikor ki szerette volna próbálni ezt a szép babakocsit :-).

Többféleképpen variálhatjátok az üléseket, ahogyan épp a legmegfelelőbb számotokra.

Fénykép: Instagram @kimberleyrich

Ráadásul, a második ülés Lazyted lábbal pihenőszékké is alaktíható! Kültéren is, és bent a házban is kihasználhatod a Phil&Teds Dot inline előnyeit. Egy olyan egyszemélyes babakocsi, amire ha szükség van, a kétszemélyes babakocsi előnyeit is ötvözi.

Fénykép: Instagram @soul.and.habits

Ezek is érdekelhetnek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük