Bejelentkezés bezár
Hozd létre Fiókodat

Milyen babakocsit vegyek?

Tudjuk, hogy Te is a tökéletes babakocsit keresed. Nos, van egy jó és egy rossz hírünk. A rossz, hogy a válasz nem is olyan egyszerű, mivel mindenki számára mást jelent a Tökéletes Babakocsi. A jó hír viszont az, hogy segítünk megtalálni azt, amelyik a Tökéletes lesz számodra. Ez lesz az, ami leginkább illik az életmódotokhoz, körülményeitekhez, és szeretni fogod amíg csak használjátok!

 

babakocsi választás

Érdemes időt szánni a választásra, mivel a babakocsi vásárlás a babavárás egyik legnagyobb “beruházása” és évekig fogjátok használni, mindennap. Ha jól választasz, sok bosszúságtól és kényelmetlenségtől kíméled meg magadat/magatokat!

A döntést szeretnénk megkönnyíteni egy babakocsi választási segédlettel, ami sok hasznos információt tartalmaz. Segítünk számba venni azokat a legfontosabb kérdéseket, szempontokat, amiket érdemes átgondolnod a babakocsi vásárlás előtt.

 

Útmutató letöltése

Figyelem: Az útmutató sok szakkifejezést és műszaki adatot tartalmaz, ezért elsősorban elszánt kismamák és érdeklődő leendő apukák számára ajánljuk!

Készítettünk számodra egy gyorsan kitölthető kvízt is, ami segíteni fog, milyen babakocsit válassz:

 

Teszt kitöltése

 

Scroll To Top
A vásárlói élmény javítása érdekében sütiket használunk. A weboldal böngészésekor hozzájárulsz a sütik használatához.