Tudjuk, hogy Te is a tökéletes babakocsit keresed. Nos, van egy jó és egy rossz hírünk. A rossz, hogy a válasz nem is olyan egyszerű, mivel mindenki számára mást jelent a Tökéletes Babakocsi. A jó hír viszont az, hogy segítünk megtalálni azt, amelyik a Tökéletes lesz számodra. Ez lesz az, ami leginkább illik az életmódotokhoz, körülményeitekhez, és szeretni fogod amíg csak használjátok!

Érdemes időt szánni a választásra, mivel a babakocsi vásárlás a babavárás egyik legnagyobb “beruházása” és évekig fogjátok használni, mindennap. Ha jól választasz, sok bosszúságtól és kényelmetlenségtől kíméled meg magadat/magatokat!

Hétköznapi séták

Babával a városban

A mindennapi séta során a babakocsi lesz a legnagyobb segítséged. Egy séta a parkban, a napi bevásárlás, vagy találkozó a barátokkal mind olyan program, ami kisbabád számára is élvezetes program! A városban is várhat rád kihívás, ha babakocsival közlekedsz: lépcső, járdaszegély,macskakő, szűk helyek, kis liftek… Válassz olyan babakocsit, ami a hétköznapokon a legnagyobb segítséged lesz, amikor egyedül közlekedsz a babával.

CYB_21_online_social_ePriam
Kirándulós családoknak

Babakocsi terepre

Azoknak a szülőknek, akik rendszeresen kirándulnak és szeretnek kimozdulni a városból a baba érkezésével sem kell teljesen feladni addigi életvitelüket! Egy kisbaba nagyszerűen tud alkalmazkodni a család mindennapjaihoz, csak a megfelelő kellékeket és kiegészítőket kell beszerezni. Egy minőségi terep babakocsival nincsenek korlátok: a legkisebb családtagot is magatokkal vihetitek a családi kirándulásokra!

mburbanjungle_aleishaliebezeit_1
A legkönnyebb típusok

Babakocsi utazáshoz

Ha szinte állandóan úton vagytok, mozgalmasak a hétköznapjaitok, pláne a hétvégéitek, célszerű olyan babakocsit beszerezni ami nem foglal nagy helyet a csomagtartóban vagy a repülőgépen, ráadásul pillanatok alatt nyitható-zárható. A legkisebb és legkönnyebb modelleket ajánljuk, ami kis mérete ellenére nagy segítség lesz az aktív mindennapokban. Figyelem: ezeknek a típusoknak általában kis méretű kerekei vannak, amik ügyesen boldogulnak a parki sétányon és a bevásárlóközpontban, azonban terepkihívásokra nem alkalmasak. Jó utat!

nano_babyshop.ee
Segít a babakocsi

Séta több babával

Egy kétszemélyes babakocsi lehet egymás melletti ülésekkel felszerelt, vagy úgynevezett “egysoros” elrendezésű babakocsi. Ilyenkor a két ülés (akárcsak a tandem biciklin) egymás mögött található, ennek köszönhetően keskenyebb, mint az egymás melletti üléses verzió. Könnyebben befér keskeny folyosókon, egyszerűbb átjutni vele az ajtókon. Az ülések gyakran végtelen opciót kínálnak: szülővel szembeni, előre néző, mózessel, autósüléssel variálhatóak: egy és két gyermekkel is használhatóak, ikrekkel és testvérekkel egyaránt.

ptvoyager_skye_schutte
Segít a babakocsi

Séta több babával

Nem csak ikrek, hanem kis korkülönbséggel született testvérek számára is szuper megoldás az olyan kétszemélyes, egymás melletti iker babakocsi. Ezek a modellek tulajdonságaikban nagyon hasonlítanak a hagyományos (multifunkciós) babakocsikhoz, viszont 2 egymás melletti üléssel felszereltek. Már újszülött kortól használhatóak, ülésük teljesen dönthető, illetve akár 1 vagy 2 mózessel, sőt 1 vagy 2 autós üléssel is felszerelhetőek. Alakítsd igényeid szerint!

duet__1mas1son7_