Family pack – Duet babakocsihoz

89 990 Ft

Alakítsd Duet egyszemélyes babakocsidat kétszemélyessé!

Kiürítés
Cikkszám: N/A Kategóriák: ,
Leírás

Leírás

Tudtad, hogy a kétszemélyes Duet babakocsit egy babával is használhatod? Kényelmes megoldás, ha rövid időn belül kistestvért terveztek, vagy sokat jársz babával vásárolni, a Duet egyszemélyes babakocsi remek megoldás számotokra! A Duet egyszemélyes babakocsin a testvér ülés helyén egy szuper felpattintható bevásárló táska található, amely tökéletes megoldás azon egy gyermekes szülők számára, akik okos és tárolóhelyben gazdag, innovatív babakocsit keresnek.

Duet Family pack csatlakoztatásával pillanatok alatt testvérbabakocsivá alakítható, így máris egymás mellett utazhatnak a tesók!

A Family pack tartalmaz egy második ülést, kapaszkodót, és egy tökéletesen vízszintes fekvő pozíciójú mózest (a Joey bevásárló táska alapját felhasználva) – kényelem és biztonság újszülött kortól kisgyermek korig számos különböző üléspozícióval!

 

Kiemelkedő tulajdonságok

  • egyszerűen alakítja át Duet egyszemélyes babakocsidat kétszemélyes iker- vagy testvér babakocsivá
  • teljesen fekvő pozíciójú mózes, mely refluxos babák esetében enyhén megemelhető
  • 4 divatos, uniszex színben

A csomag tartalma

  • dupla kapaszkodó rúd
  • 1 x ülés huzta (ülés, kupola, megfordítható ülésbetét)
  • mózes ülés szett (a Joey bevásárló táska alapjára rögzíthető)
Brand

Brand

Mountain Buggy

Újszülött kortól kisgyermek korig, hegyi ösvényektől városi utcákig - a Mountain Buggy egy teljesebb, korlátok nélkül életet biztosít a szülők számára. A Mountain Buggy modelljei a legnehezebb terepviszonyok között is kiválóan teljesítenek, ugyanakkor megjelenésük a városi stílust képviseli. A márka védjegye és DNS-e: irányíthatóság, tartósság, egyszerűség és sokoldalúság. Valamennyi Mountain Buggy termék maximális biztonsággal és magas kivitelezési minőségben készül. A termékek alapos kidolgozottsággal, a legjobb anyagokból készülnek, kézzel összeszerelve, majd egyedi csomagolásba kerülnek, hogy a lehető legnagyobb biztonságban érkezzen majd meg a vásárlókhoz. A márka története »
További információk

További információk

szín

, , ,