-14%Elfogyott

Utónévkönyv

3 490 Ft 2 990 Ft

Jelenleg nem kapható

Értesítést kérek, ha rendelhető

Cikkszám: 9786155526855 Kategória: Címke:
Leírás

Leírás

Fontos döntés a szülők számára, hogy miként nevezik gyermeküket, hisz egész életükben elkíséri őket. Ebben kíván segítséget nyújtani Pálfy Gyula utónévkönyve, több,  mint 4000 hivatalosan engedélyezett névvel.

Nevünk a legelső személyes tulajdonunk, szüleink ajándéka. Vélhetően olyan döntés eredménye, amit alaposan megfontoltak, hogy számunkra valami értékeset és maradandót adjanak.
Ez a könyv többek között a bölcs választást kívánja elősegíteni. Nem mellékes ugyanis, milyen értékekre utalunk, amikor kimondjuk vagy leírjuk a nevünket. Tudunk-e azonosulni azzal a hangzással és jelentéssel, ami a családnevünk után következik egy egész életen át?
A jól választott név, ha nem is garantálja a sikeres életutat, örömöt és biztatást adhat tulajdonosának. Reméljük, a könyvben levő több mint 4000 utónév közül mindenki megtalálja a várva várt jövevény érkezése előtt éppen azt, amely gyermekét egészséges önbizalomra serkenti.
Bár a könyvben megtalálható nevek Magyarországon mind hivatalosan elfogadottak, szeretnénk segítséget adni azoknak is, akik jelenleg nem engedélyezett utónevet kívánnak gyermeküknek választani. Ehhez két család személyes történetét mellékeltük tanulságokkal, és közöljük az eljárás jogi lépéseit.
Olvashatnak továbbá e kötetben mai névadási szokásaink változásairól is. Ígérjük, lesz meglepetés bőven!

Brand

Brand

Patmos

Vélemények (0)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Utónévkönyv” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Babakelengye

A legszebb babakelengye

Neked válogattuk: