Unirider

37 990 Ft

Főbb jellemzők:
– gyermekeddel együtt nő » 2 különböző láb pozíció
– 30 cm átmérőjű kerék » bármilyen terepre, felfüggesztéssel
– erős és tartós

Szállítási idő kb. 10 nap

Cikkszám: 9420015756371 Kategóriák: , Címkék: ,
Leírás

Leírás

1 szülő + 1 gyerek + 1 kerék

Különleges utazási élmény minden kisgyereknek! A Mountain Buggy Unirider egyedülálló találmány, fejleszti az egyensúlyérzéket és erősíti a magabiztosságot gyermekedben. Önállóan közlekedhet, ami a szabadság élményét nyújtja számára – közben Te pedig biztos kezekben tarthatod őt.

Tűnj ki a tömegből! Az Unirider tökéletes megoldás a mindennapi kimozdulásokhoz, sétákhoz és/vagy kocogáshoz. Ha oviba mentek, vagy boltba indultok, esetleg játszótérre: tegyétek különleges, közös élménnyé az utat!

Könnyű súlya és levegővel töltött 25 cm átmérőjű kereke könnyedén áthalad a kisebb buckákon. Egy kis közös gyakorlás után akár még kocoghatsz is vele – elegendő 1 kézzel tolni! Remek irányíthatóság, ahogy a Mountain Buggytól megszokhattuk..

Amiért szeretni fogod:

  • könnyű összeszerelni
  • 1 db levegővel töltött kerék, mely csökkenti a rázkódást
  • 2 pozícióban állítható lábtartó
  • uniszex szín, fiúk és lányok kedvence!

Tulajdonságok:

– kisméretű csomag
– unisex sárga szín
– 2-5 éves korig
– max terhelhetőség: 25 kg

csomag tartalma:
– unirider
– 1 db 30 cm-es felfújható kerék

Így kezdődött…

Valódi megoldás, valódi szülőknek

Egy nagyon leleményes és okos apuka, a brit Simon Langham 2011-ben elhatározta, hogy

“Amikor Freddie 3 éves lett, már egyáltalán nem akart beülni a babakocsiba, még rövid időre sem. Ezzel megnehezítette a közlekedést, ezért elkezdtem gonolkozni, hogyan oldjuk meg a problémát. Az jutott eszembe, hogy ha egy keréken gurulhatna, az mókás, egyszerű és gyors lenne.

Egy szombat reggel elkezdtem tervezni, rajzolni és barkácsolni a garázsban. Több anyagot is kipróbáltam ami a kezem ügyébe került, kölcsönvettem Freddie biciklijének egyik kerekét, így lett egy kezdetleges prototípusom, amit tesztelhettünk.. és működött! A kerék forgásának giroszkópikus hatása ellensúlyozza a gyerek súlyát, ezáltal stabilizálja az Uniridert.”

“Egyszerű volt tolni és kormányozni, és ami a legfontosabb: Freddie odavolt érte! Sok-sok nagyszerű sétánk volt vele, és Freddie minden pillanatát imádta.” – Simon Langham

 

Brand

Brand

Mountain Buggy

Újszülött kortól kisgyermek korig, hegyi ösvényektől városi utcákig - a Mountain Buggy egy teljesebb, korlátok nélkül életet biztosít a szülők számára. A Mountain Buggy modelljei a legnehezebb terepviszonyok között is kiválóan teljesítenek, ugyanakkor megjelenésük a városi stílust képviseli. A márka védjegye és DNS-e: irányíthatóság, tartósság, egyszerűség és sokoldalúság. Valamennyi Mountain Buggy termék maximális biztonsággal és magas kivitelezési minőségben készül. A termékek alapos kidolgozottsággal, a legjobb anyagokból készülnek, kézzel összeszerelve, majd egyedi csomagolásba kerülnek, hogy a lehető legnagyobb biztonságban érkezzen majd meg a vásárlókhoz. A márka története »
Vélemények (0)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Unirider” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Babakelengye

A legszebb babakelengye

Neked válogattuk: