Back

Sötétben világító csillagok falmatrica – planetárium

3 990 Ft

Kiürítés
Cikkszám: 817634838991 Kategóriák: , Címke:
Leírás

Leírás

Woow! Hozd a szobába a csillagos égboltot… Ragaszthatod a falra, az ágyadra vagy akár a mennyezetre is. A gyerekek nagyon szeretik! Éjjeli fénynek is jó megoldás.
Extra fényes sötétben világtó falmatrica!

Ez a szuper, öntapadós, PVC-ből készült falmatrica erős és hajlékony, nagyon könnyen használható. Egyszerűen húzd le és ragaszd fel! A csillagok könnyen eltávolíthatóak és újra felhasználhatóak.

Egyedi digitális tervezésű, kiváló minőségű, vágással készülő PVC alapú öntapadós matrica. Bármilyen zsír- és pormentes szilárd és sima felületre felragasztható (pl. fal, fa, fém). Leggyakrabban gyerekszoba falára kerül, de ragaszthatod akár a nappaliba, előszobába, vagy akár a fürdőbe is!
Nem csak falon mutat remekül, hanem bútoron, vagy padlón is. Nem szakad, vízálló emiatt a gyerekszobában is tartós dekorációs megoldás. (Persze lekaparni nem szabad!)

 

A csomag tartalma:
kicsi:80 db csillag (2-3,5 cm/db)
nagy: 36 db csillag (3-5,5 cm/db)

Brand

Brand

Mamilla

A magyar brand rövid időn belül a piacvezetővé vált. A Mamilla egyedi, digitálisan tervezett gyerekszoba dekorációi ízléses és modern stílust visznek a szobába: színes & izgalmas formái, kreatív és rendkívül egyszerű felhelyezése miatt kicsik, nagyok kedvencei.
További információk

További információk

méret

kicsi, nagy

Vélemények (0)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Sötétben világító csillagok falmatrica – planetárium” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Felhelyezés
 

Felület tisztítása

1. Tisztítsd meg a felületet, ahová a matricát ragasztani fogod - távolítsd el a felületről a port és az esetleges zsíros szennyeződéseket, és töröld szárazra. Fal esetében egy enyhén nedves ronggyal töröld át a felületet2. Várj, amíg teljesen megszárad.

Felhelyezés

Applikáló papír nélküli matricák (nincs matt, zsírpapír szerű réteg a matricán):

Egyszerűen húzd le a hordozó papírról és óvatos mozdulatokkal simítsd a felületre a matricát. Ügyelj rá, hogy a matrica ne legyen ’buborékos’ és ne gyűrődjön meg. Simítsd át még néhányszor, hogy tökéletesen rásimuljon a felületre.TIPP: a pöttyöket, felhőket, kisebb formákat tetszőlegesen elrendezheted a felületen. Ha szabályos közzel szeretnéd elhelyezni őket, ezzel a módszerrel egyszerűen kimérheted az egyenlő távolságokat: 

Applikáló papírral ellátott matricák (matt, zsírpapír szerű vastag fedőréteg a matricán):

A bonyolultabb, több részletből álló matricák felhelyezését applikáló réteggel könnyítjük meg. Ebben az esetben a fedőréteggel együtt húzd le az alsó hordozó papírról a matricát, simítsd erősen a falfelületre. A buborékokat simogasd ki belőle, hogy tökéletesen illeszkedjen a falra. Ezt követően távolítsd el a felső applikáló réteget is: lassan húzd, és látni fogod hogy az alatta lévő matrica a falon marad, az applikáló pedig eltávolítható. Kattints a videós útmutatóhoz » 

Milyen felületen alkalmazható?

A matrica felragasztható zsírmentes, pormentes, szilárd felületekre, tehát alkalmazhatóak beltéri festett falra, csempére, üvegre, fémre, felületkezelt fára vagy műanyag felületre. Frissen festett felületre nem ajánlott, legalább 3 héttel a festés után használható. Felhasználás előtt érdemes próbát végezni. Tapétára való ragasztását nem ajánljuk, mivel a matrica eltávolításakor sértheti a tapéta felületét.

Hogyan távolíthatom el?

Ehhez nem kell mást tenned, mint óvatosan lehúzni a felhelyezett matricát.