Protect™ autós babahordozó ISOfix talppal

113 980 Ft

Autós babahordozó + ISOfix talp

Raktáron, szállítási idő: kb 10 nap

1+1*+1** = 3 év garancia Mountain Buggy babakocsikra

* a második év garancia feltétele a termék regisztrációja a mountainbuggy.com oldalon

** a 3. évi garancia opcionálisan vásárolható a regisztrált termékekre

 
Leírás

Leírás

Autós babahordozó + ISOfix talp

Autós babahordozó

A Mountain Buggy Protect™ autós babahordozó védelmet és kényelmet nyújt kisbabád számára.

Tökéletes megoldás, hogy utazás közben a lehető legkevésbé zavard meg kisbabád pihenését: a Protect™ autós babahordozó kényelmes és egyszerű megoldás, hogy az autóból a babakocsiba, majd vissza tedd a kisbabádat. A Protect™ adapter segítségével travel systemként használható, minden jelenlegi Mountain Buggy babakocsival kompatibilis, valamint speciális adapter segítségével más típusú babakocsira is szerelhető.

autós babahordozó

Egyszerű és kényelmes felhelyezés

A mindenkori biztonság érdekében rögzítsd az ISOfix talpat az autód ülésében található pontokhoz, vagy használj BASEfix alapot a biztonsági övvel rögzítve, és egyszerűen pattintsd rá a Protect™ baba autósülést. Alternatív megoldásként a Protect™ autós babahordozót kizárólag biztonsági övvel is rögzítheted az autódba (ebben az esetben ügyelj a biztonságos, helyes rögzítésre).

autós babahordozó

Még nagyobb kényelem és biztonság

Magas oldalfalak és vastag EPS hab védi kisbabádat a Protect™ abba autósülésben. A kivehető párnázott betét extra támaszt és védelmet nyújt a baba fejének és csípőjének. Újszülöttek számára további támasztó betétet tartalmaz, mely később eltávolítható.
Az 5 pontos biztonsági öveken található párnák tovább növelik a biztonsági teljesítményt ütközés esetén. A kupola meghittséget és védelmet nyújt babának, az íves alap pedig lehetővé teszi, hogy lágyan ringasd babádat a földre helyezett autósülésben.

Könnyű és ergonómiailag tervezett

A Protect™ autós babahordozó mindössze 3.5 kg, ezért nem lesz nehéz emelni, ha babád is benne van. Ráadásul a fogantyúját úgy tervezték, hogy ergonómiailag kényelmesen és kiegyensúlyozva illeszkedjen a kezedhez, amikor kisbabádat hordozod benne.

autós babahordozó

 

Technikai adatok

Méret: 35 x 65 x 42cm
Korosztály: újszülött kortól 13 kig-ig (kb.12-15 hónapos korig, ezután már nem csak kényelmetlen, de unalmas is lesz számára, hogy menetiránynak háttal utazik)

Kompatibilis:

A termék megfelel az ECE R44/04 európai követelményeknek.

ISOfix talp

Biztonságos és kényelmes utazás ISOfix talppal

Egyszerű rögzítés és kiemelkedő biztonság! Rögzítsd az ISOfix talpat az autóban található beépített ISOfix pontokhoz, majd egyszerűen pattintsd a talpra az autósülést: biztonságos és kényelmes rögzítés minden alkalommal.

  • International Standards Organisation FIX: ezt a rendszert arra tervezték, hogy az autós gyerekülések rögzítése gyors, egyszerű és mindenekelőtt biztonságos legyen.
  • kis méretű és karcsú forma
  • támasztó talp
  • az ISOfix csatlakozók bármely autó ISOfix pontjaihoz csatlakoztathatóak
  • biztonságos rögzítés minden alkalommal – az ISOfix minimalizálja az autós babaülés helytelen rögzítésének kockázatát
  • helyes rögzítés jelzés: 100% bizonyosság a helyes rögzítésről
  • állítható támasztó láb, mely a gépjármű padlójáig nyúlik a még tökéletesebb támaszték érdekében

 

Brand

Brand

Mountain Buggy

Újszülött kortól kisgyermek korig, hegyi ösvényektől városi utcákig - a Mountain Buggy egy teljesebb, korlátok nélkül életet biztosít a szülők számára.A Mountain Buggy modelljei a legnehezebb terepviszonyok között is kiválóan teljesítenek, ugyanakkor megjelenésük a városi stílust képviseli. A márka védjegye és DNS-e: irányíthatóság, tartósság, egyszerűség és sokoldalúság.Valamennyi Mountain Buggy termék maximális biztonsággal és magas kivitelezési minőségben készül. A termékek alapos kidolgozottsággal, a legjobb anyagokból készülnek, kézzel összeszerelve, majd egyedi csomagolásba kerülnek, hogy a lehető legnagyobb biztonságban érkezzen majd meg a vásárlókhoz.A márka története »