Pelenkatároló kuka | normál szemetes zsákkal használható

18 990 Ft

Bármilyen normál szemetes zsákkal használható, gazdaságos és költségkímélő pelenkatároló kuka. Akár 30 pelenkát is képes tárolni úgy, hogy speciális szagmentesítő nyílása nem engedi ki a kellemetlen szagokat.

Kiürítés
Cikkszám: CH0094810 Kategória: Címkék: ,
Leírás

Leírás

Érthető, ha a használt pelenkákat nem szeretnéd a konyhai szemetesbe dobni. Azt azonban tudtad, hogy a legtöbb pelenkatároló kuka csak speciális, bele való zsákkal működik? Ennek pótlása azonban nem olcsó, ráadásul beszerezni sem olyan egyszerű a kompatibilis zsákokat mintha hagyományos szemetes zsákot vennél.

Erre nyújt praktikus megoldást ez a pelenkatároló kuka a Chicco-tól. Bármilyen normál szemetes zsákkal használhatod, ezért gazdaságos és költségkímélő választás. Akár 30 pelenkát is képes tárolni úgy, hogy speciális szagmentesítő nyílása nem engedi ki a kellemetlen szagokat.

Minden anyukának ajánlom, akinél a külső nagy szemetes nincs pár lépésre a lakás bejáratától. A kicsit nem hagyhatod egyedül, amíg kiviszed a használt pelust, hogy ne a lakásban áradjon szét a csomag “illata”… Hamar szembesülni fogsz a problémával: merre indulj, kezedben a szagos csomaggal, miközben kisbabádra nem tud más felügyelni? Nem biztos, hogy jó ötlet a bejárat mellett hagyni, előbb-utóbb szemet fog szúrni valamelyik szomszédnak vagy egy arra tévedő kutyának/cicának.

Szagmentes pelenka kuka:

  • innovatív zárszerkezet
  • speciális tömítések
  • megakadályozzák a szagok kiáramlását.

HASZNÁLAT: A kar fel-le mozgatásával lehet a bedobó nyílást nyitni-zárni. Ha megtelt a tároló, le kell venni a fedelet a nagy kék gomb megnyomása után, kivenni a teli zsákot és kidobni a szemeteskukába. Könnyen tisztítható.

A pelenka minősége és mérete befolyásolhatja a tárolókapacitást.

Szemetes-zsák behelyezése: Megfelelően fixáld be a kör alakú zsáktartó perembe, ne kunkorodjon fel, ne tudjon kicsúszni, ellenkező esetben a szagok kiáramlása nem megakadályozható.

Brand

Brand

Chicco

További információk

További információk

kollekció

Vélemények (0)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Pelenkatároló kuka | normál szemetes zsákkal használható” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük