új
Leírás

Leírás

Gyönyörű, pasztell virágok kicsi lányok szobafalára! Alkosd meg te a dekorációt: tetszőlegesen kombinálhatod a virágokat, leveleket, szárakat!

Egyedi digitális tervezésű, kiváló minőségű nyomtatással készülő PVC alapú öntapadós matrica. Bármilyen zsír- és pormentes szilárd és sima felületre felragasztható (pl. fal, fa, fém). Leggyakrabban gyerekszoba falára kerül, de ragaszthatod akár a nappaliba, előszobába, vagy akár a fürdőbe is!
Nem csak falon mutat remekül, hanem bútoron, vagy padlón is. Nem szakad, vízálló emiatt a gyerekszobában is tartós dekorációs megoldás. (Persze lekaparni nem szabad!)

A csomag tartalma: 7 db virág + 7 db levél + 7 db pötty + 7 db szár

Brand

Brand

Mamilla

A magyar brand rövid időn belül a piacvezetővé vált. A Mamilla egyedi, digitálisan tervezett gyerekszoba dekorációi ízléses és modern stílust visznek a szobába: színes & izgalmas formái, kreatív és rendkívül egyszerű felhelyezése miatt kicsik, nagyok kedvencei.
Vélemények (0)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Pasztell kis virágok falmatrica” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Felhelyezés
1) Tisztítsd meg a felületet, ahová a matricát ragasztani fogod - távolítsd el a felületről a port és az esetleges zsíros szennyeződéseket, és töröld szárazra. Fal esetében egy enyhén nedves ronggyal töröld át a felületet, és várj egy kicsit, amíg teljesen megszárad.
2) Egyszerűen húzd le a hordozó papírról és óvatos mozdulatokkal, simítsd a felületre a matricát. Ügyelj rá, hogy a matrica ne legyen ’buborékos’ és ne gyűrődjön meg. Simítsd át még néhányszor, hogy tökéletesen rásimuljon a felületre.
Milyen felületen alkalmazható?
A matrica felragasztható zsírmentes, pormentes, szilárd felületekre, tehát alkalmazhatóak beltéri festett falra, csempére, üvegre, fémre, felületkezelt fára vagy műanyag felületre. Frissen festett felületre nem ajánlott, legalább 3 héttel a festés után használható. Felhasználás előtt érdemes próbát végezni. Tapétára való ragasztását nem ajánljuk, mivel a matrica eltávolításakor sértheti a tapéta felületét.
Hogyan távolíthatom el?
Ehhez nem kell mást tenned, mint óvatosan lehúzni a felhelyezett matricát.
Többször is felhelyezhető? Igen, ez a különleges matrica áthelyezhető többször is.