Mountain Buggy Duet iker babakocsi

299900 Ft319990 Ft

Kiürítés
Miért válassz minket?
Leírás

Leírás

 

Hihetetlenül kényelmes, nagyszerűen irányítható és nagyon erős babakocsi, amit egy vagy két babával is használhatsz! Ha egy babával + bevásárlótáskával használod, rengeteg tárolóhelyhez jutsz (akár egy nagybevásárlást is haza tudsz vinni!) két babával pedig kényelmesen utazhatnak egymás mellett a tesók.

Okos tervezésének köszönhetően 63 cm széles: nem nagyobb, mint egy átlagos, egyszemélyes babakocsi. A Mountain Buggy Duet iker babakocsi számos díjat nyer évről évre, például a 2018-as Oh Baby Award-on aranyérmet szerzett. A legkisebb, sokoldalú és minden terepre kiváló egymás melletti üléses testvér babakocsi a piacon, mely nem szélesebb mint egy egyszemélyes babakocsi! A Duet a tökéletes megoldás akár testvérek, akár ikrek számára, újszülött kortól kisgyermek korig. Semmi máshoz nem fogható innováció!

Főbb jellemzői:

– teljesen dönthető, újszülött kortól használható
– ülései 4 éves korig kényelmesek
– stílusos megjelenés, kidolgozott részletek
– extra alsó tároló zsebek

Egyedülálló innováció

Megbízhatsz az irányíthatóságában! A Duet iker babakocsi kézifékkel lassítható, így extra kényelmet és kiemelkedően egyszerű kezelhetőséget nyújt, ami különösen lényeges, mivel 2 baba súlyát kell tolnod – főleg, ha kocogsz vagy lejtőn sétáltok.

Iker babakocsi, ami egy kézzel összezárható

Kiválóan kezelhető egykezes összezárás, automatikus váz-zárással, mely egyszerűséget és kényelmet kínál az elfoglalt szülő számára.

Számos lehetőség, családodra igazítva!

1/A. Kiegészítők nélkül

A babakocsi sport ülésének háttámlája kellően vízszintes, akár kiegészítő nélkül is használható újszülött kortól. Ha ezt a megoldást választod, vedd figyelembe, hogy a sport ülésben minden esetben biztonsági övvel kell rögzítened az apró babát – ezzel szemben a mózesben biztonsági övek nélkül, kényelmesen, akár hason is aludhat a kicsi.

1/B. Carrycot plus™ mózessel: sokoldalú és jól kihasználható

Innováció, a maximumért. A Mountain Buggy Carrycot plus mózes több, mint egy átlagos mózes a babakocsin. 3 különböző ülésként is használható a szülővel szemben! Teljesen egyenes, enyhén megemelt (refluxos babáknak) és szülővel szembeni ülés 3:1-ben: sokoldalú és hihetetlenül praktikus megoldás – a kellemes séta egyszerűbb mint valaha!

1/C. Puha Cocoon mózes: könnyű és okos megoldás az első hónapokra

Cocoon, vagyis selyemgubó. Puha ölelés az első pillanattól! Az anyaméh biztonságára emlékeztető kényelmes és meghitt kis kuckó.

Ezt a puha külsejű, újszülött mózest úgy tervezték, hogy maximálisan biztosítsa a baba kényelmét. Zipzáros védő fedél óvja és melegíti a babát, a kihajtható napernyő árnyékol, a hordozófülek és a merev alap segítségével pedig egyszerűen viheted is benne kisbabádat, így nem kell felébresztened, ha kiveszed vagy beteszed a babakocsiba.

A lakásban is remekül használhatod, hiszen bárhová magaddal viheted benne kisbabádat, így szemmel tarthatod alvás közben.

Tudj meg többet a Cocoon puha mózesről »

2. Biztonságban az autóban is

A Duet és az egyszemélyes Duet is alkalmas arra, hogy travel system babakocsiként használd, akár 2 autósüléssel! Teljesen biztonságos és könnyed megoldás, vázra szerelve

3. A csomag tartalma:

– duet iker babakocsi váz
– 4 db 25 cm-es levegővel töltött kerék, melyek extra kényelmet biztosítanak bármilyen terepen, akár kiránduláskor is
– 2 db üléshuzat szett (ülések, kupolák, ülésbetétek)
– dupla kapaszkodórúd
– palacktartó
– alsó csomagtartó

4. Technikai adatok:

– súly: 14.7 kg
– kerekek mérete: 25 cm-es átmérő
– lassító kézifék, megállító lábfék
– újszülött kortól 4 éves korig (max terhelés: 18 kg/ülés)
– csomagtartó mérete: 10 kg-ig terhelhető
– nyitott méret: 114 x 65 cm
– összezárt méret: 89 x 65 x 32 cm

5. Kiegészítők

  • Mountain Buggy Carrycot plus mózes
  • Mountain buggy

Vásárold meg akár önmagában vagy személyre szabott szettben!

 

További információk

További információk

Szín

fekete, kockás, szürke

Brand

Brand

Mountain Buggy

Újszülött kortól kisgyermek korig, hegyi ösvényektől városi utcákig - a Mountain Buggy egy teljesebb, korlátok nélkül életet biztosít a szülők számára. A Mountain Buggy modelljei a legnehezebb terepviszonyok között is kiválóan teljesítenek, ugyanakkor megjelenésük a városi stílust képviseli. A márka védjegye és DNS-e: irányíthatóság, tartósság, egyszerűség és sokoldalúság. Valamennyi Mountain Buggy termék maximális biztonsággal és magas kivitelezési minőségben készül. A termékek alapos kidolgozottsággal, a legjobb anyagokból készülnek, kézzel összeszerelve, majd egyedi csomagolásba kerülnek, hogy a lehető legnagyobb biztonságban érkezzen majd meg a vásárlókhoz. A márka története »
Vélemények (0)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Mountain Buggy Duet iker babakocsi” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Szállítás
Szállítás
A csomagok összekészítési és kézbesítési ideje: 1-4 nap. Babakocsik esetében a szállítási idő kicsivel hosszabb lehet, kb. 1-2 hét.
A terméknél szereplő információ alapján az alábbi kézbesítési időket becsüljük:
Üzletünkben: szállítás 1-2 nap
Raktáron: szállítás 2-4 nap
Elérhető: szállítás 10 nap