Maxi-Cosi Pebble Pro i-Size autós hordozó

79 990 Ft

Rendkívül könnyű, ikonikus Maxi-Cosi hordozó az első hónapokra.

Kiürítés
Leírás

Leírás

Ebben viheted haza kisbabádat a kórházból! A Maxi-Cosi Pebble Pro hordozó az első napoktól biztonságot nyújt utazás közben: extra szűkítő betétje az újszülött pici feje számára támasztást biztosít, az állítható vállpántok segítségével pedig a baba méretéhez igazíthatod az ülés beállítását. Ráadásul tartalmaz gerinctámasztó párnát is, ami az első hetekre ideális megtámasztást biztosít a kicsi hátának.

A Baby-Hugg betét további védelmet nyújt oldalt a testtörzs vonalán az újszülött számára, miközben tökéletes ergonómiai helyzetet biztosít a kényelmes utazáshoz. A párnázott és állítható fejtámla mindig garantálja a legjobb fejtámaszt.

Az innovatív Easy-in biztonsági öv révén másodpercek alatt könnyedén behelyezhető és kivehető a csecsemő, mert a vállövek két oldalt szétnyitva maradnak, ha szétkapcsoljuk a középső csatot.

Az oldalsó szárnyakba beépített memóriahab biztosítja a nagyon magas védelmet oldalütközéses baleset esetén.

Autóba rögzítés:

  • az autó 3-pontos biztonsági övével
  • 3wayFix digitális kijelzős Isofix talppal; Isofix-es autó esetén javasolt (főleg ha utána szeretnénk a talpon további i-Size gyereküléseket használni, pl. Pearl Smart, Pearl Pro, 2wayPearl)

Termékjellemzők

  • Levehető és mosható textilhuzat.
  • Szabvány: ECE R129 i-Size
  • Súly: 4.5 Kg
  • Származási hely: Hollandia

Biztonság

Isofix-es autó esetén használjuk ki az Isofix adta stabilitást és biztonságot, és vegyünk a gyereküléshez egy Isofix talpat is. A biztonsági öv és a fejtámla magasságát a gyermek testmagasságához kell állítani, ahogy a gyermek növekszik.

A relax pozíciókat csak alvás idejére használjuk.

 

Brand

Brand

Maxi-Cosi