-17%Elfogyott

Doona babakocsi és autós ülés 2in1 – bemutató darab

144 990 Ft 119 990 Ft

Bemutató darab, hibátlan. Szín: fekete

Elfogyott

Leírás

Leírás

Hihetetlen innováció, egy babakocsi ami autós ülés is! Vagy fordítva?

Nem is gondoltad, hogy létezik olyan babakocsi ami egyben autós ülés is? A Doona babakocsi nem az a travel system, amikor a babakocsi vázra szerelhető az autósülés. Ez az autósülés bármikor babakocsivá alakítható kinyitható kerekeivel!

Elképesztően menő!

Ergonómikus

A babák számára természetes és ajánlott pozíció a vízszintes fekvés vagy a szülői ölelés. Ezekben a testhelyzetekben a baba szabadon mozoghat, ami meghatározza a fejlődését.

Mindemellett, a mai családok életmódja sokkal “mozgalmasabb”, és a szülőknek gondoskodniuk kell kisbabájuk utazás közben biztonságáról és kényelméről. A Doona™ ezt az elsődleges cél szem előtt tartva készült: olyan szülők számára, mint Te, biztonságos és praktikus megoldást nyújtani a kisbaba utaztatására.

Nemzetközi mérnökök, biztonsági és egészségügyi szakértők dolgoztak az elmúlt jópár évben a Doona™ fejlesztésén. A fókuszpont számukra is az volt: biztosítani a baba számára a biztonságos és kényelmes utazást az autóban és az autón kívül is. Természetesen a Doona™-t úgy tervezték, hogy maximális biztonságot nyújtson az autóban. Azonban a termék fejlesztését az anyai kézben pihenő baba pozíciója inspirálta, ezért a Doona™-t és egyedülálló Újszülött kiegészítőjét úgy tervezték, hogy tökéletes támaszt nyújtson a babának az autón kívül, séta közben is. A Doona™ ülésében a baba szemkontaktusban maradhat szüleivel, ami segíti a fejlődését.

Az egészségügyi szakértők egyetértenek abban, hogy a baba ne tartózkodjon túl hosszú ideig bármilyen más babakocsiban, autós ülésben vagy közlekedési eszközben – számára a szabad fekvő pozíció vagy a szülői ölben tartás a legmegfelelőbb! Éppen ezért azt ajánljuk, a Doona™ ülésében is addig legyen kisbabád, ameddig az utazás miatt szükséges.

 

Az újszülöttek kiegészítője

A kifejezetten újszülött csecsemők számára készült Doona™ Újszülött betét a legfiatalabb babák számára nyújt tökéletes biztonságot és kényelmet. A nemzetközi mérnökök, biztonsági és egészségügyi szakértők által fejlesztett Újszülött betét alátámasztást nyújt a baba számára, természetes pozíciót imitál, mindez pedig lehetővé teszi a szülők számára, hogy kisbabájukkal együtt utazzanak.

 

A Doona babakocsi működése

Az egyszerűség a Doona babakocsi DNS-ébe van kódolva. Mindamellett, hogy a Doona megkönnyíti a kisbabás szülők életét, a tervezők mindvégig szem előtt tartják, hogy okos és egyszerű terméket alkossanak, amit könnyű használni.

Tulajdonságok

Autós ülésként mérete: 59x44x66cm
Nyitott babakocsiként a mérete: 100x44x82cm
Súly: 7,5 kg
Max terhelhetőség: 13 kg
Tolókar magassága: 99 cm

Kiegészítők

Brand

Brand

Doona

További információk

További információk

szín

, ,

babakocsi típus

Vélemények (0)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Doona babakocsi és autós ülés 2in1 – bemutató darab” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük