Biztonsági övterelő kismamáknak

8 990 Ft

Üzletünkben, szállítás: 1-2 nap

Cikkszám: 7043485200339 Kategóriák: , Címke:
Leírás

Leírás

Védd utazás közben is kisbabádat a kismamák számára kifejlesztett biztonsági övterelő segítségével!
A várandósság során a növekvő pocak egyre több helyzetben okozhat kényelmetlenséget vagy megoldandó problémát. A legtöbb kismama számára a biztonsági öv szorítása hamar zavaróvá válik, és a jogos aggodalmakkal tölti el a leendő anyukát a pocak bekötése.

Amerikai kutatók szerint a rosszul bekötött öv valóban veszélyeztetheti a babát, de mindannyian ismerjük az öv mellőzésének kockázatát is.

Erre nyújt megoldást a BeSafe magzatvédő öv, amely sok kismama nagy kedvence! Egyszerre kényelmes és védi legdrágább kincset, a születendő kisbabát. A BeSafe biztonsági övterelő fokozza a biztonsági öv nyújtotta védelmet, ugyanakkor csökkenti a veszélyeket a terhesség ideje alatt.

A BeSafe biztonsági övterelő a medence irányába húzza le és a has alatt vezeti el az övet, ezáltal fokozottan védi a kismamát és születendő gyermekét. Orvosok véleménye szerint már a 2. hónaptól, a terhesség korai szakaszában is eredményesen alkalmazható a biztonsági övterelő a vetélések elkerülése érdekében, hiszen az övterelő elvezeti a pocakot szorító övet, helyette a combokra tereli a húzóerőt esetleges szükséghelyzetben.

A BeSafe biztonsági övterelő öv minimalizálja a kockázatot, és növeli a biztonságot utazás közben, az autó biztonsági övével együtt. A terméket kimondottan azon kismamák részére tervezték, akik sokat utaznak autóval. A biztonsági övterelő használatával a kismamák biztonságosan tudnak közlekedni, és kényelmesen használhatják a biztonsági övet a terhesség ideje alatt. A BeSafe övet az SP Svéd Nemzeti Vizsgáló és Kutató intézet tesztelte és nyilvánította biztonságosnak, azonban bármikor felmerülhetnek olyan körülmények, amelyek váratlan esemény, baleset bekövetkezéséhez vezethetnek. Nincs az a korlátozás, mely teljességgel megelőzhetővé tenné az ilyen eseteket.

A BeSafe övterelő helytelen használata csökkenti a termék hatásfokát, ezért pontosan kövesd a használati útmutató lépéseit!

Kérjük, mindig fokozott figyelemmel, körültekintéssel vezess és figyelmeztess erre másokat is. A gondatlan, felelőtlen közlekedés nem csak az saját, hanem születendő gyermeked életét is veszélybe sodorhatja.

Az ECE R16 számú előírás szerint tesztelve

 

Még több típusú pelenkázó táskát itt találsz »

Brand

Brand

BeSafe

Vélemények (0)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Biztonsági övterelő kismamáknak” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük