-25%új

Biztonsági övterelő kismamáknak

11 990 Ft 8 990 Ft

Szállítási idő kb. 1 hét

Kategóriák: ,
Leírás

Leírás

Védd utazás közben is kisbabádat a kismamák számára kifejlesztett biztonsági övterelővel!
A várandósság során a növekvő pocak egyre több helyzetben okozhat kényelmetlenséget vagy megoldandó problémát. A legtöbb kismama számára a biztonsági öv szorítása hamar zavaróvá válik, és a jogos aggodalmakkal tölti el a leendő anyukát a pocak bekötése.

Amerikai kutatók szerint a rosszul bekötött öv valóban veszélyeztetheti a babát, de mindannyian ismerjük az öv mellőzésének kockázatát is.

Erre nyújt megoldást a BeSafe magzatvédő öv, amely sok kismama nagy kedvence! Egyszerre kényelmes és védi legdrágább kincset, a születendő kisbabát. A BeSafe biztonsági övterelő fokozza a biztonsági öv nyújtotta védelmet, ugyanakkor csökkenti a veszélyeket a terhesség ideje alatt.

A BeSafe biztonsági övterelő a medence irányába húzza le és a has alatt vezeti el az övet, ezáltal fokozottan védi a kismamát és születendő gyermekét. Orvosok véleménye szerint már a 2. hónaptól, a terhesség korai szakaszában is eredményesen alkalmazható a biztonsági övterelő a vetélések elkerülése érdekében.

A BeSafe biztonsági övterelő öv minimalizálja a kockázatot, és növeli a biztonságot utazás közben, az autó biztonsági övével együtt. A terméket kimondottan azon kismamák részére tervezték, akik sokat utaznak autóval. A biztonsági övterelő használatával a kismamák biztonságosan tudnak közlekedni, és kényelmesen használhatják a biztonsági övet a terhesség ideje alatt. A BeSafe övet az SP Svéd Nemzeti Vizsgáló és Kutató intézet tesztelte és nyilvánította biztonságosnak, azonban bármikor felmerülhetnek olyan körülmények, amelyek váratlan esemény, baleset bekövetkezéséhez vezethetnek. Nincs az a korlátozás, mely teljességgel megelőzhetővé tenné az ilyen eseteket.

A BeSafe övterelő helytelen használata csökkenti a termék hatásfokát, ezért pontosan kövesd a használati útmutató lépéseit!

Kérjük, mindig fokozott figyelemmel, körültekintéssel vezess és figyelmeztess erre másokat is. A gondatlan, felelőtlen közlekedés nem csak az saját, hanem születendő gyermeked életét is veszélybe sodorhatja.

Az ECE R16 számú előírás szerint tesztelve

Brand

Brand

BeSafe

Vélemények (0)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Biztonsági övterelő kismamáknak” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük