Baby Jogger City Mini® mózes

95 990 Ft

Élethosszig tartó garancia, egykezes összezárás és ikonikussá vált dizájn: ez a Baby Jogger City Mini® babakocsi, ami rendszeresen az amerikai babakocsi toplisták élén végez. Nem véletlenül! Használata és formája egyszerű és nagyszerű, évtizedek tapasztalataira épülő minősége pedig töretlen népszerűséget hozott a Baby Jogger márkának.

bézs
fekete
szürke
Kiürítés
Leírás

Leírás

CITY MINI

A legendás Baby Jogger® City Mini® modell legújabb, 2019-es változata! A rendszeresen a legjobb babakocsik közé sorolt, amerikai toplisták élén végző City Mini® egy feltűnően szép és karcsú háromkerekű babakocsi. Sikerrel veheted a városi forgalom akadályait ezzel a könnyed és jól irányítható babakocsival anélkül, hogy feladnád a stílus és eleganciát.

A Baby Jogger legnépszerűbb modelljét fémjelző egykezes összezárásnak köszönhetően a City Mini® egy kiemelkedően fürge és könnyed babakocsi, ami készen áll a kalandokra. Az állítható lábtartó és a csaknem teljesen vízszintesig dönthető ülést úgy állathatod be, ahogy kisbabád számára a legmegfelelőbb. Az extra nagy csomagtartó és az UV50+ védelmet nyújtó kupola kukucskáló ablakkal teszi tökéletessé a kényelmet.

Kiegészítheted autós üléssel, az újszülött komfortot pedig City Mini mózessel fokozhatod.

TULAJDONSÁGOK

  • súly: 3,2 kg
  • korosztály: 0+ újszülött kortól 6 hónapos korig
  • méret: 76 x 24 x 38 cm

GARANCIA

Minden Baby Jogger babakocsi vázra élethosszig tartó garancia érvényes!*

* a babakocsi textil részeire 2 év garancia érvényes

 

Brand

Brand

Baby Jogger

A Baby Jogger évtizedek óta tervez és gyárt babakocsikat. Csapatuk olyan professzionális babakocsi tervezőkből áll, akik egyúttal szülők is. Gyermekeik és szülői tapasztalataik által inspirálva alkotnak meg minden egyes babakocsi modellt. Mindegy egyes babakocsi ötletes megoldásokat ad a szülők hétköznapi problémáira. A Baby Jogger 1984-ben alkotta meg az első 'jogging' vagyis kocogáshoz használható babakocsit, ami az aktív életmódot folytató szülők számára megoldotta az addig megoldatlan kérdést: hogyan lehet baba mellett is aktívnak maradni? Az elmúlt 35 év során jóval messzebb jutott a Baby Jogger mint a futóbabakocsi tervezése és gyártása, mint ahogy a szülői igények is sokat változtak az elmúlt több mint 3 évtizedben. A mai szülők minden eddiginél jobban szeretnék bevonni gyermekeiket mindennapi életükbe. Aktívabban élik hétköznapjaikat, többet utaznak, többet szeretnének látni a nagyvilágból és szeretnék, hogy gyermekeik is részeseik legyenek ezeknek az élményeknek. A Baby Jogger babakocsik lépést tartanak a modern szülők igényeivel. Úgy tervezték őket, hogy használatuk nem plusz teher a család számára, hanem nagyszerű eszköz a mindennapok megkönnyítésére. A Baby Jogger által szabadalmaztatott Quick Fold összezárás a lehetőleg egyszerűbb módja a babakocsi összezárásának! A növekvő családok számára pedig ezerféleképp variálható sokoldalú modelleket kínál. A Baby Jogger tervezői csapatát az inspirálja és lelkesíti, hogy olyan megoldásokat alkothatnak, amivel szülők milliói fedezhetik fela világot és tapasztalhatják meg a közös élmények csodáját - kisgyermekeikkel is.
További információk

További információk

szín

, ,

Vélemények (0)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Baby Jogger City Mini® mózes” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Kinek ajánljuk?
Tökéletes választás olyan családok számára, akik számára fontos a stílusos megjelenés, ugyanakkor szeretik a praktikus és jól használható dolgokat, nem áldozzák fel a funkcionalitást a divat oltárán.