Állatos világtérkép falmatrica

(1 vásárlói értékelés)

7 590 Ft10 990 Ft

Kiürítés
Leírás

Leírás

A világ állatai – tanuld meg, melyik állat hol él! A kisebbek a formákból megtanulhatják felismerni az állatokat, a nagyobbak már kontinensek szerint is sorolhatják az élővilágot!
A vinyl fóliából készült matt falmatrica alkalmas szobafal, csempe, bútor dekorálására. Öntapadós, vízálló, többször áthelyezhető.

Csomag tartalma: 1 darabban felhelyezhető világtérkép

A kis méretű térkép mérete: 100 * 63 cm

A nagy méretű térkép mérete: 120 * 75 cm

Brand

Brand

Mamilla

A magyar brand rövid időn belül a piacvezetővé vált. A Mamilla egyedi, digitálisan tervezett gyerekszoba dekorációi ízléses és modern stílust visznek a szobába: színes & izgalmas formái, kreatív és rendkívül egyszerű felhelyezése miatt kicsik, nagyok kedvencei.
További információk

További információk

Tömeg 0.1 kg
kollekció

Vélemények (1)

Állatos világtérkép falmatrica termékről 1 értékelés

  1. vasarlo

    Kicsikkel naphosszat ezt bogarásszuk 🙂

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Felhelyezés
1) Tisztítsd meg a felületet, ahová a matricát ragasztani fogod - távolítsd el a felületről a port és az esetleges zsíros szennyeződéseket, és töröld szárazra. Fal esetében egy enyhén nedves ronggyal töröld át a felületet, és várj egy kicsit, amíg teljesen megszárad.
2) Egyszerűen húzd le a hordozó papírról és óvatos mozdulatokkal, simítsd a felületre a matricát. Ügyelj rá, hogy a matrica ne legyen ’buborékos’ és ne gyűrődjön meg. Simítsd át még néhányszor, hogy tökéletesen rásimuljon a felületre.
Milyen felületen alkalmazható?
A matrica felragasztható zsírmentes, pormentes, szilárd felületekre, tehát alkalmazhatóak beltéri festett falra, csempére, üvegre, fémre, felületkezelt fára vagy műanyag felületre. Frissen festett felületre nem ajánlott, legalább 3 héttel a festés után használható. Felhasználás előtt érdemes próbát végezni. Tapétára való ragasztását nem ajánljuk, mivel a matrica eltávolításakor sértheti a tapéta felületét.
Hogyan távolíthatom el?
Ehhez nem kell mást tenned, mint óvatosan lehúzni a felhelyezett matricát.
Többször is felhelyezhető? Igen, ez a különleges matrica áthelyezhető többször is.