Garancia 1+1+1 = 3 év

1. év » Általános garancia

Minden termékünk garanciális 1 évig a vásárlás napjától számítva, az esetleges gyártási és anyagbeli hibákra.

Ha egyetértünk, hogy a terméknek ilyen jellegű hibája van, akkor megjavítjuk vagy kicseréljük a terméket ingyen.

A megjavítás azt is jelentheti, hogy küldünk Neked egy alkatrészt vagy javító csomagot, amit Te is megtudsz javítani. Ne aggódj, csak akkor kérünk erre, ha egyszerű a feladat!

A termék házi átalakítása érvényteleníti a garanciát.

Az otthon cserealkatrésszel vagy javító készlettel nem javítható hiba esetében a terméket vissza kell küldened a terméket javításra.

Mi nem garanciális hiba?

Nem tartozik a garancia alá a téves használat, túlterhelés, általános elhasználódás és szakadás, ha a gyerek kinövi a terméket, utasítások figyelmen kívül hagyása, utazás során keletkező károk (repülő vagy fuvar), karbantartás hiánya, gondatlanság, fakulás, kerék defekt vagy rozsdásodás az időjárás miatt.

Ha már lejárt a garancia a termékedre, akkor is örömmel megjavítjuk egy korrekt áron.

A garancia abban az országban érvényes, ahol a vásárlás történt.

Felhívjuk figyelmed, hogy a kerekek bizonyos padlókon nyomot hagyhatnak, úgyhogy óvatosan használd bent, illetve ne tárold érintetlenül huzamosabb ideig. Rendszeresen tisztítsd a terméked, hogy elkerüld a rozsdásodást.

2. év » Regisztráció

Tudjuk, milyen izgalmas új terméket a kezedben tartani, de ennek ellenére ne felejtsd el regisztrálni terméked!

A regisztrációt ITT teheted meg.

A regisztráció felgyorsítja a folyamatot, ha garanciális igényt kell benyújtanod, gyorsabban megtudod, ha esetleg a gyártó vissza egy terméket vagy a termék frissítésre kerül.

Ha regisztrálsz a vásárlástól számított 30 napon belül, a Phil&Teds biztosít Neked +1 év garanciát = már 2 év garanciával rendelkezel az adott termékre!

Ezután mindenféle ajánlatról és újdonságról fog tájékoztat a Phil&Teds.

3. év » meghosszabbított garancia

Megtudod hosszabbítani a fent említett garanciát, ugyanazokkal az irányelvekkel, ha a vásárlástól számított 30 napon belül regisztrálsz és  a regisztrációs folyamat végén a meghosszabbított garanciát is megvásárolod. Jelenleg 9 euró díjért cserébe 3. évre hosszabbodik a garanciális idő.

Mire lesz szükséged?

Minden igényhez szükséged lesz a számlára, ami igazolja a termék vásárlásának helyét és idejét. Egyedül az eredeti vásárlót illeti meg a garancia.

Kit keressek?

Ha garanciális problémád van, küldd el nekünk a shop@mamilla.hu email címre leírással, fotókkal, számlával vagy töltsd fel a regisztrált Phil&Teds fiókodba.

Termék visszaküldési irányelv

A mamilla.hu-n vásárolt babakocsik visszaküldhetőek a Mamilla Kft. részére (1117, Bp. Fehérvári út 34.) teljes visszafizetéssel, amennyiben nem voltak használva, az eredeti csomagolásban és eladható állapotban vannak. A termékek ára vissza lesz térítve a számládra, amint a termékek megérkeztek, az esetleges szállítási költséget nem állja a cég.

Termék visszaküldés

Jelezd felénk a visszaküldést emailben: shop@mamilla.hu. Amint a kérésed megérkezett kapcsolatba lépünk Veled és további információkkal látunk el a visszaküldéshez (általában 2 napon belül).