Fotózkodj bármelyik babakocsival a Mamilla kínálatából, és nyerd meg a 100.000 Ft értékű babakocsi vásárlási utalványt! Az utalványt kizárólag babakocsira vagy annak kiegészítőire használhatod fel a Mamilla bababoltban.

Hogyan nyerhetsz?

1. Fotózkodj le bármelyik babakocsival, amely megtalálható a mamilla.hu kínálatában! Márkáink: Venice Child, Mountain Buggy, Phil&Teds, Greentom. Gyere el üzletünkbe, válaszd ki a neked tetsző modellt és készíts vele egy fotót! Ha korábban már nálunk vásároltál babakocsit, vagy ismerősödnek van ilyen márkájú babakocsija, bárhol lefényképezkedhetsz vele!

2. Posztold Instagramon a fotót, a leírásban szerepeljen: @mamillahu és #babakocsiplaza
Határidő: október 20.

3. A játékban részt vevő képeket a Mamilla Facebook oldalán bocsájtjuk szavazásra.
A képeket repost jelöléssel használjuk fel, melyhez a játékban részt vevő automatikusan hozzájárul a fotó @mamillahu és #babakocsiplaza tag-ekkel ellátott posztolásakor

4. A játék győztese, aki a legtöbb Facebook szavazatot kapja

A játékban részt vehetsz, ha:

A játékban csak 18. életévüket betöltött személyek vehetnék részt.
A játékban csak gyermekes és/vagy babát váró szülők, édesanyák és édesapák vehetnek részt.
A nyeremény csak az eredeti fénykép bemutatását követően vehető át. Ennek hiányában a játékos kizárható a játékból.
A nyereményt a Szervező személyesen, a Mamilla üzletében adja át. A nyeremény bármely babakocsira és a választott babakocsi modellhez tartozó kiegészítőjére (pl. mózes, autósülés, adapter, esővédő, napvédő, pohártartó, utazótáska, ülésbetét, bundazsák stb.). A vásárlási utalvány összege a termék eredeti árából kerül levonásra.
A játékban való részvétel feltétele egy saját fotó közzététele, melynek leírásában szerepelnek a @mamillahu és #babakocsiplaza megjelölések. Ezzel a részt vevő automatikusan a játék résztvevőjévé válik, és hozzájárul, hogy a közzétett képet a szerző megjelölésével a Szervező közzétegye bármelyik online/social felületén (mamilla.hu, babakocsiplaza.hu, MamillaBababolt Facebook vagy mamillahu Instagram profil)

Részletes játékleírás az alábbi linken olvasható.