A Mamilla bababolt ötlete 2014-ben született meg egy, az első babáját váró kismama fejében. A célt a kezdetektől a saját szülői tapasztalat mozgatta: egy olyan a stílusos és minőségi, válogatott kínálatot állítani össze, ami megkönnyíti az igényes, modern szülők választását a babatermékek végtelen piacán.
A vállalkozás eleinte egy kis budapesti lakásban működött: egy home made webshop-pal és rengeteg postára járással. A kínálatban kezdetben a hazai piacon elérhető és saját gyártású termékek szerepeltek, majd külföldi világmárkákkal egyre bővült a termékskála. Az azóta is családi kézben levő vállalkozás kinőtte a garzonlakást: mostanra több prémium-babatermék forgalmazójaként budai üzletében várja a szülőket. A koncepció pedig azóta sem változott: a Mamilla csapata színvonalas környezetben, jó minőségű termékekkel, kiemelkedő termékismerettel és mindenekelőtt megbízható ügyfélközpontúsággal segíti a leendő szülők és barátaik, rokonaik választását – személyesen, vagy akár online is.

A Mamilla célja, hogy válogatott kínálatával megkönnyítse a választást azon szülők számára, akik megbízható minőséget, ízléses stílust és praktikus, innovatív, szerethető termékeket keresnek.

Filozófiánk, hogy az “anyai szív másképp dobog…”. Gyakorló szülőként jó szívvel ajánljuk termékeinket, melyeket mi is használunk. Hisszük, hogy a Mamilla hiánypótló a hazai baba- és gyermek üzletek között, és reméljük, sokak számára megkönnyítjük a választást.

Büszkék vagyunk rá, hogy kizárólagos forgalmazói lehetünk a legnagyobb világmárkáknak. Cégünk a Phil & Teds, Mountain Buggy, Tutis, Baby Jogger, márkák disztribútora Magyarországon.

Saját gyártású termékeink (falmatricák és poszterek gyerekszobába) piacvezetők, továbbá számos világmárka terméke található kínálatunkban.

Szakértő és lelkes munkatársaink készséggel állnak minden szülő és leendő szülő, nagyszülő, rokon és barát rendelkezésére, ha vásárlás előtt segítségre lenne szükséged a döntéshez.