Showing 1–12 of 110 results

Oldalsáv

Fa szivárvány építő játék- adventure pink

7 290 Ft

Fa játék kávéfőző szett

8 190 Ft

Rongybaba – Rosa (közepes)

4 990 Ft

Rongybaba – Jim (közepes)

4 990 Ft

Fa toronyépítő játék formabedobóval – adventure pink

6 290 Ft

Fa xilofon – adventure kék

4 990 Ft

Fa húzható játék- tigris

3 190 Ft

Babatornáztató játék – menta

14 990 Ft

Fa játék babakocsi – virágos

13 990 Ft

Rongybaba – Rosa (nagy)

7 290 Ft

Fa építőkockák dobozban – adventure kék

7 790 Ft

Fa játék garázs

22 990 Ft

A Little Dutch termékek a legkisebbek számára készülnek: kellékek, játékok, kiegészítők, melyek nem csak örömöt hoznak a mindennapokba, hanem meg is szépítik azokat! Gyönyörű színek, minták, melyek szülők és gyermekek kedvenceivé válnak első pillanattól. Magas minőség és remek dizájn: a titok, ami miatt ennyire népszerűek a Little Dutch kincsei!

Alapítása óta a Little Dutch márka jól ismert név lett egész Hollandiában és a határain túl is: ma már több mint 500 helyen kaphatóak termékeik online és üzletekben. A holland márka több mint 250 modern babaszoba kiegészítőt, kelléket és játékot gyárt babáknak és gyerekeknek. Küldetésük, hogy jól használható, biztonságos, kiváló minőségű termékeik gyönyörű megjelenéssel kerüljenek az üzletek polcaira, majd az otthonokba is. A Little Dutch termékek széles kínálatából mindenki megtalálja azokat, amik a tökéletes stílusos babaszoba megalkotásához kellenek.

A Little Dutch munkatársai mindent megtesznek azért, hogy ezt a szeretetet kifejezzék a dizájn által. Kreatív és képzett munkatársaik szenvedélyesen dolgoznak azért, hogy még szebb és jobb kínálatot valósítsanak meg.

„Őszintén szeretjük, amit csinálunk!”  - A Little Dutch csapata