Tippek

Lazulás a városban

Ugye néha milyen jól esik egy kis lazulás a városban?
Múlt héten arról írtunk Nektek, hogy milyen szuper babakocsis kirándulási lehetőségek vannak gyönyörű hazánkban. Remélem kiszemeltetek már néhányat belőle.
Most mutatunk néhány olyan helyet, ahol lehetőségetek van közösen beülni egy kis lazulásra. Nagyon sok szép nagyváros van Magyarországon, ahol jól közlekedhetünk a városi babakocsinkkal – kiszen szuper a rugózásuk, megfelelően szélesek az esetleges szűk utcákhoz, kávézókhoz, bevásárló sorokhoz.

Badacsonytomaj – Kishableány Étterem
Gyönyörű panoráma, balatoni hangulat várja az ide érkezőket. Nagy segítség a szülők számára, a hagulatosan berendezett gyereksarok, ahol hintával és játékokkal felszerelt műfüves gyereksarok van. Plusz különlegessége a vizibicikli, ami kifejezetten a gyerekek számára lett elhelyezve.

Porcellino Étterem
Igazi olasz hangulat a második kerültben! Nemcsak, hogy gyereksarokkal és kis játszótérrel rendelkeznek, külön gyerekprogramokkal is készülnek az étterem szervezői. Kijelölt napokon animátorok foglalkoznak a gyerekekekkel, illetve vannak olyan alkalmak is, amikor a gyerekek maguk próbálhatják ki pizza-készítő tehetségüket.

Remiz Kávéház és Étterem
Budai kávéház és étterem, ami állat és gyermekbarát is egyben. Rengeteg specialitása mellett kifejezetten gondoltak a családokra is – kül és beltéri játszós részeivel. Animátorok gondoskodnak a gyerekek szórakoztatásáról.

Vasmacska Terasz
Különleges hangulata garantált elhelyezkedése végett, hiszen a Duna-parton van. Ráadásul úgy alakították ki az egész területet, hogy jól érezzék magukat a gyerekek, gyerekes családok! Szuper játszótérrel és játszósarokkal rendelkeznek, szerveznek család és gyerekhétvégéket is!

Briós Kávézó
Pozsonyi úton található kávézó, szendvicsezőben a gyerekek számára is ínycsiklandozó finomságokkal készülnek. A gyereksarokban elhelyezett mesekönyvek, és terepasztal csak hab a tortán.

Görbe Bögre Kávézó
Miközben mi kortyolgatjuk a finom kávénkat, addig gyermekünk részt vehet különböző zenés, színi, hagyományörző készségfejlesztő programokon.

Kockacukor Kávézó
Kávézó és reggeliző, ahol nem csupán egy gyereksarok van, sokkal inkább gyerekbirodalomnak mondanám. Tökéletes program egy lazulós néhány órára, egy kis feltöltődésre.

Pink Frog Cukrászda
30-40 féle fagyival várják a vendégeket! Ez már önmagában elegendő ok lenne a látogatásra. A trambulin, kis játszótér és a két hetente péntekenként megrendezett gyermekprogram, csak még inkább meg hozza a kedvünket!

Rengeteg szuper helyszín és lehetőség van, a közös lazulásra a városban! Olyan jó, hogy egyre több hely nyitott a gyerekes családokra és nem kell külön megszerveznünk a gyerekek felügyeletét, hanem spontán ellátogathatunk kávézókba, reggeliző helyekre, éttermekbe.
A városi lazulásotokhoz több szép, és nagyon kényelmes, könnyű, funkcionális babakocsink közül választhattok!
Szemezgessetek belőlük, és ha van olyan helyszín amit szerettek, nyugodtan osszátok meg velünk! 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük