Tippek

Pici babával a szabadban

Végre pici babával, a családdal a szabadban! Ez az év abszolút mindent felülírt – a terveinket, az időbeosztásunkat, talán a gondolatainkat is. Viszont a jó idő csak-csak beköszönt, megnyílnak a parkok, élettel telnek meg a vízpartok és sétáló utcák.
Amikor babánk lett rájöttem, hogy semmiből nem kell kimaradnunk. Csak több dologra kell gondolnunk, hogyha az időnket a szabadban akarjuk tölteni. Hogyha a babának biztosítjuk az evéshez, alváshoz szükséges lehetőségeket, nem fázik, nincs túlzottan melege, és ott vagyunk vele, akkor nem sok baj történhet – sőt gyakorlatilag meg van mindene. Kényelmes mózeskosaras babakocsival, vagy ergonómikus hordozó kendőink egyikével bátran neki vághattok a nyári napoknak.

Mik azok a felszerelések, amikkel még könnyebbé tehetitek a kimozdulást, a szabadban eltöltött időt?
Korábbi cikkeinkkel igyekeztünk minél több tippet adni ehhez. Most még két dologgal bővítenénk a listát: a szoptatóskendőink és a pelenkázó lapjaink, pont ezekért a pici babával kimozdulós napokért jöttek létre.

Szoptatóskendő

Chico Boppy 4 & more
Sokoldalú, multifunkciós szoptatós sál, amely diszkrétté és bensőségessé teszi a szoptatást. Teljes felső testet takarja, így nem kell kellemetlenül éreznünk magunkat, hogyha a szabadban szoptatjuk meg a kisbabánkat.
Védőhuzatként használhatjuk az autósülésre (szél, napsütés és a kiváncsiskodó tekintetektől védve), bevásárlókosárra, etetőszékre – hogyha nem szeretnénk, hogy a babánk mindent összefogdosson, bekapjon amit korábban sokan használtak előttünk.
Hálós részeinek köszönhetően könnyen szellőzik, és folyamatos szemkontaktust tarthatunk fent kisbabánkkal.
Ha pedig már nincs rá szükségünk, akkor vagy sálként a nyakunkba akaszthatjuk, vagy pedig kicsire összehajthatjuk a táskánkban.


Pelenkázó alátét

Skip Hop pelenkázó táska és alátét 2:1
Ez a praktikus pelenkázó táska és alátét egyben praktikus segítség a kimozdulások alkalmával. Beletehetünk néhány pelenkát, popsitörlőt, zsebkendőt, kicsi popsikenőcsöt. Minden egyhelyen! Én nagyon szeretem, amikor idegen helyen pelenkázók és nem kell lefektetnem a babámat olyan helyre, ami bizonytalan tisztaságú. Így a bőre csak a pelenkázó alátéttel érintkezik – amit szükség esetén lecipzározhatok és tisztíthatok.

Little Dutch pelenkázó lap
Ez a pelenkázó lap az előzőhöz hasonlóan zsebekkel rendelkezik, összepatentolható és tisztítható. A szükséges kellékeket itt is összegyűjthetjük egy helyre – így biztosan nem marad semmi otthon.
A Little Dutch jól ismert Adventure mintája pedig itt is megjelenik, így könnyen beilleszthetjük ebbe a kollekcióba. Gond nélkül pelenkázhatunk útközben, vagy akár a szabadban!

Pelenkázó lap utazáshoz

Ezek is érdekelhetnek

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük