Tippek

Doona okos és egyszerű

Szeretném Nektek megmutatni az egyik legújabb márkánkat: ez pedig a Doona.
A Donna okos és egyszerű, a szülők és a babák maximális kényelmét szolgálva, a hétköznapok megkönnyítésére lett tervezve.
Több funkciós termékeik úttörőek a családok számára tervezett eszközök között: teljesen egyedi dizájn és egyedi funkciók.

Hallottatok már olyanról, hogy autósülés és babakocsi egyben?! Nem a klasszikus travel-systemre gondolok, hanem arra, amikor szó szerint az autósülés a babakocsi!
Mindannyiunk számára fontos a kisbabánk biztonsága és kényelme. Sokszor a picik elalszanak autózás közben és nem szívesen ébresztenénk fel őket- hiszen tudjuk, az alvó gyermek az egyik legszebb látvány 😀 . A mozgásban lévő szülők számára tökéletes megoldás a Doona babakocsi és autósülés! 

A baba szabad fekvésének kényelmét, vagy a szülői ölelést semmi nem helyettesítheti, ezek a legmegnyugtatóbb és legkényelmesebb pozíciók a kisbaba számára. Ezt a szempontot szem előtt tartva dolgozták ki a Doona babakocsit és autósülést ergonómiailag. Újszülött betétje pedig tökéletes alátámasztást nyújt az apró testnek.
Biztonságos és kényelmes utazás az autóban, és azon kívül is – ez a Doona fő filozófiája. Az egyszerűsége, okossága, a hétköznapok megkönnyítése pedig egy jó nagy hab a tortán.

Tudtok olyan triciklit, amit akár éveken át is tud használni a gyerkőc? Ismertek olyat, ami a babával nő, átalakítható és ha nem használjátok lapra csukható? Ha nem, akkor itt a Doona Liki Trike tricikli, amely hamarosan kapható lesz nálunk! 

A gyermek 10 hónapos korától, akár 3 éves koráig használhatjátok. Hogyan lesz egy tricikliből kismotor? A Donna Liki Trike tricikli ezt is tudja. Gyönyörű, letisztult dizájn, vagány megjelenés, prémium minőségű anyaghasználat. Ez mind-mind a Donna tricikli. Hogyha nem szeretnétek gyakran járgányt cserélni, akkor ez a tricikli szuper választás! Hamarosan nálunk is megtaláljátok, addigis iratkozzatok fel, hogy elsőként értesüljetek róla, amikor megérkezik hozzánk.

Ezek is érdekelhetnek

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük