Tippek

Skip-Hop : kedves és színes

Biztosan sokan ismeritek a Skip-Hop termékeket. Mostmár nálunk is kaphatóak, reméljük a Ti nagy örömötökre is!
A Skip-Hop márka fő ideológiája: „muszáj jobbat alkotni”! A termék innováció felé való érdeklődés és a művészet iránti szeretet ötvözeteként született meg a Skip-Hop.
A színek, motívumok, modern design és funkcionalitás az, amivel előszeretettel játszanak a tervezők, egy-egy termék megalkotásakor.
Emblematikus jellegzetességük a kedves, mosolygós állatminták, amelyek nemcsak a gyerekek, de szülők szívét is rabul ejtik elég hamar.

Találhattok nálunk ovis hátizsákokat – nekem a két nagyobb lányomnak is ilyen van. Az egyiket már 5 éve gyűrjük. Nagyon cukik, és tökéletesen megfelelnek ennek a korosztálynak! Egy ital, szendvics, rágcsálnivaló, kis kedvenc játék és még néhány kisebb dolog simán elfér benne. Párnázott vállpántja kényelmessé, zsebei funkcionálissá teszik. A benne található textil névtábla pedig segít, hogy mindig visszataláljon eredeti tulajdonosához.

Az étkezéshez is találhattok kedves és funkcionális eszközöket is. Ételtárolókat, utazáshoz tökéletes zárható tálkákat, színes, kedves tányérokat. Babakezekhez való evőeszközök is vannak, és szívószálas kulacsok. Ezek a szép grafikájú etetési eszközök reményeink szerint a legkisebb étvágyú gyermekek számára is örömtelivé teszik az étkezést.

A tisztálkodó felszereléseink közül sem kell nélkülöznünk ezeket az aranyos Skip-Hop termékeket. Rengeteg fürdőjáték, csúszásgátló, babafürdető kis kádak közül választhattok.
A biztonságérzet, kényelem a fürdetés első pillanatától kezdve fontos mind a baba, mind az anyuka számára. Skip-Hop termékek között biztosan találtok olyat, amivel Nektek is még szebb élmény lesz a fürdés.

Hogyha szeretnétek lehetőség van összehangolni a termékeket a kis kedvenc mintátok alapján. De arra is van lehetőség, hogy teljesen vegyesen válasszatok, a sok állatfigura mintával ellátott eszközök között.

Ezek is érdekelhetnek

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük