Afrika a gyerekszobában?
Annyira sok szép stílusú baba és gyerekszoba van, hogy nehezen tudnám letenni a voksomat egy mellé. Többféle szín, és hangulat is tetszik, azt hiszem a harmónia az, ami abszolút kedvelhetővé tesz számomra egy gyerekszobát. Most egy csipet Afrikát mutatok Nektek.

Szerintem nem csak fiúkhoz, hanem lányokhoz is közel állhat a kalandos szafari jelleg. Hiszen Afrika maga az izgalom.

Az afrikai stílus kicsit természetközeli, naturalisztikus és egzotikus hangulatot kölcsönöz.
A stílus és a játékosság abszolút keveredik benne, kiegészítői egymásnak.
Ezt a különleges hangulatot a kiegészítőkkel, bútorokkal érhetjük el.

Megmutatom azokat a nálunk beszerezhető Childhome termékeket, amikkel Afrikába csöppenhetünk, és a szavannán érezhetjük magunkat egy kicsit.

A Childhome egy belga márka, akik minőségi anyagaikkal, különleges stílusukkal rengeteg család szívébe lopták már be magukat a világ minden táján. Többféle bútorcsaládjukat megtalálhatjátok nálunk, de most kifejezetten ezt a néhány különleges újdonságot szeretnénk bemutatni.

Szőnyegek
Különleges, izgalmas színvilágú szőnyegek, amelyek puha, minőségi anyagból készültek.

Alvás
Bölcső, mózeskosár, sátor házikóágy. Különleges formájukkal és anyaghasználattal nemcsak édesebbé teszi az álmokat, hanem dekoratív elemei a szobának.

Kiegészítők
Már amúgyis harmónikusan berendezett gyerekszobába, plusz pikantériát visznek a kiegészítők. Egyediségük a szába lakójának is különleges ízléséről árulkodnak.
Találtok nálunk óriás zsiráf barátot, madárkás akarsztót és bambusz létrát.

Hogyha szívesen dekorálnátok ki a falat ehhez a stílushoz illően, akkor választhattok a szafari állatos, a trópusi leveles, vagy akár az állatos világtérkép falmatricáink közül.

Ezek is érdekelhetnek

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük