Tippek

Utazóágy nem csak utazásra

Egy utazóágy használata nem csak akkor jöhet jól, ha gyakran utazunk. Használhatjuk kertben, teraszon, hogyha a kicsi a nagyszülőknél alszik vagy épp wellness alkalmával. Bármikor, amikor kimozdulunk otthonról, kint vagyunk a jó levegőn. Mivel a gyerekeknek fontos a kötődés, az utazóágy egy ilyen biztos pont lehet egy-egy utazás alkalmával. Növelheti a biztonságérzetet, hogy nem egy idegen helyen, idegen ágyban kell elaludni.
Az utazóágyak egyszerűen összeszerelhetőek, kényelmesek, könnyen mozgathatóak, de mégis kellően felszereltek – így kicsit otthon érezhetjük magunkat.

Kinderkraft Joy

Ez az utazóágy egy kisebbfajta bázis 😀 Ugyanis helyet kap benne pelenázó hely, rendszerező, játékok. Van hozzá szúnyogháló, kapaszkodó és ringatást lehetővé tevő talpak.
Fekvőpozíciója két szinten állítható. A szórakoztatásért az ágy feletti kiságyforgó felel.Ezzel az utazóággyal tuti, hogy észre sem veszitek, hogy kimozdultatok otthonról!
A hozzátartozó táskával, pedig már csak annyi a dolgotok, hogy a vállatokra veszitek és irány a nagyvilág (vagy akár csak a nagyi háza).

utazóágy

Kinderkraft SOFI 4:1 multifunkciós kiságy

Az egyedi dizájnnal ellátott SOFI 4:1 multifunkciós kiságy, állítható fekvőmagassággal újszülött kortól, három éves korig lehet kényelmes fekhelye kisbabádnak.
Funkcionálhat kiságyként, utazóágyként, ringatható bölcsőként és járókaként. Amíg a felső részt használja a baba alvásra, az alsó részt tároló feladattal is elláthatjátok – így könnyen kéznél lesz minden.

Kinderkraft Lovi bölcső és utazóágy 3:1

Az első néhány hónapban igazán nagy segítség lehet, ez a kompakt bölcső és utazóágy egyben. 5 másodperc alatt összecsukható, nincs szükség szerszámokra és szétszedésre sem.
Kupolája levehető és állítható, ráadásul szúnyoghálóval is rendelkezik, hogy a szabadba is gond nélkül altathasd kisbabádat. Ringató funkciójával könnyebb az altatás. Szállítása könnyű és egyszerű a szettben található táska segítségével.

Kinderkraft Uno babaöböl

A babaöbölről nem kifejezetten az utazás jut eszünkbe, azonban nem szerettem volna kihagyni praktikussága miatt a sorból. A babaöböl ugyanis nagyon nagy segítség a szülők számára az első időkben, amikor a pici esetleg gyakrabban ébred éjszaka, vagy folyamatos testközelségre vágyik. A Kinderkraft Uno babaöböl rögzíthető (mindenféle) szülői ágyhoz, gyorsan összecsukható és kinyitható. Helyettesítheti az utazóágyat. Állítható magasságú, dönthető fekvő felülettel és puha matraccal rendelkezik. Hogyha pedig nem babaöbölként szeretnénk használni, akkor szabadon álló bölcsőként is funkcionál!

Phil&Teds Traveller

A legkönnyebb (2,8kg) és mégis erős felépítésű utazóágy a Phil&Teds Traveller.
Kültéri és beltéri használatra egyaránt megfelelő. Teljesen hálós oldalak, önfelfújó matrac. Választható bölcső funkció is, amely a magasabb fekvőfelületű kiságyat foglalja magában. 
Vehetünk hozzá árnyékoló tetőt, amely véd a napsugárzástól és a bogaraktól is. Oldala teljesen lecipzározható, így ha nem pihenésre használjuk, akkor tökéletes bunkerré válhat.

Olvass a témában! Hogy és mikortól mozdulj ki a babával? Mire lehet még szükséged? A babaszoba.hu cikke a témában »

A cikkben szereplő termékeket itt találod:

Ezek is érdekelhetnek

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük