Tippek

Kedvenc játszószőnyegek és babatornáztatók

A játszószőnyegek, babatornáztatók szerves részét képezik a baba (és így a család) életének, egészen attól a kortól kezdve, hogy nézelődik a kisbabánk. 
Egy jó játszószőnyeg és babatornáztató teljesen bababarát – tehát nem tartalmaz apró, lenyelhető részeket, illetve a szervezetre ártalmas anyagokat. 
Felkeltik a pici érdeklődését, mozgásra, izmok megerősödésére ösztönzik. Az első nagy feladat a fejtartás, aztán szépen lassan, a fordulás – átfordulás, apró helyzetváltoztatások. Minden izom szépen dolgozik, a színek, formák, anyagok pedig stimulálják az agyat, az érzékszerveket. Szuper szem-kéz koordináció fejlesztő, ahogyan elkezd a baba nyúlni a kiszemelt figura felé.

Egy ízléses játszószőnyeg hosszú ideig társ a hétköznapokban, ráadásul gyömyörű kiegészítője a gyerekszobának. A sok színes játék mellett, sokszor visszafogottam, minimalistább stílusú szőnyegeket részesítjük előnybe.

A Little Dutch márkát sokatok a gyönyörű játékaikról, babáikról ismerhetitek. Most a tengeri kollekcióval, a cuki plüssfigurák mellett játszószőnyegek is érkeztek 3 féle színben!
Puha, kényelmes játszószőnyegek, alkalmasak a felfedezésre és a pihengetésre egyaránt. Kidomborodó részei pedig biztosan minden kisbaba figyelmét felkeltik.

Hogyha jobb szeretitek azokat a játszószőnyegeket, amelyek játékhíddal rendelkeznek, akkor a Little Dutch tengeri kiadásában ezt is megtaláljátok! A kagylóformájú szőnyeg fölött 5 puha, lecsatolható függőjáték csal mosolyt a babák arcára. Köztük egy fakarika is megtalálható – ami biztosan jól fog jönni fogzás idején.

Fa, babatornáztató játékunk, gyönyörű színekkel, skandináv stílusban biztosan a babaszoba egyik ékessége lesz. Ha van kedvenc szőnyegetek, matracotok amin a baba szeret időt tölteni, akkor helyezzétek csak rá ezt a babatornáztató játékot és már indulhat is a móka. 
3 különböző színből választhattok, mindhármon más-más puha figurákkal. Amelyik a legkedvesebb számátokra, azt magatokkal is vihetitek, hiszen mind levehetőek. Itt is vannak fakarikák, amelyek a fogzás okozta ínybizsergésben segíthetnek – ha pedig az állvány lábát venné kóstolóba a gyermekünk, nem kell izgulni, bababarát festékkel lettek festve ezek a Little Dutch babatornáztató játékok.

A Kinderkraft játszószőnyeg és labdamedence 2:1-ben stílusát tekintve teljesen más, mint a fentiek. A fekete-fehér kombinációt egészítik ki a vidám színek és grafikák. Ez a játszószőnyeg levehető játékhíddal és 7 fejlesztőjátékkal van ellátva, melyek szintén lecsatolhatóak.
Mindemellett, a szélei felállításával és rögzítésével egy kis labdamedencét hozhatunk létre gyermekünknek!

Nektek melyik a kedvencetek?

Ezek is érdekelhetnek

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük