Mindenki számára mást jelent a tökéletes babakocsi. Szeretnénk számotokra segítséget nyújtani abban, hogy a leírások mellett teszteket is olvashassatok. Így, amikor ellátogattok hozzánk az üzletbe, akkor célirányosabban nézegethetitek meg, próbálhatjátok ki a kiszemelt babakocsikat.

A hétvégén egy Babyjogger City Mini GT-t próbáltunk ki. Az már ránézésre látszott, hogy a városi élet meg se kottyan neki; magasabb padka, macskakő, manőverezés a házak között – semmi gondot nem okozott a járgánynak. Tágas, párnázott üléssel, és mégis keskeny vázzal rendelkezik. Így például a vásárlás, sorok közötti kényelmes haladás nem jelent kihívást.
Rövidebb városi krúzolás után, bedobtuk a mély(ebb) vízbe, és elmentünk vele túrázni. Egyenetlen, kavicsos talaj, kisebb – nagyobb dombok, homokos, füves részek. Igyekeztünk belekóstolni mindenfélébe, nem a legdurvább terepre mentünk, de nem is ez volt a cél. Kíváncsiak voltunk, hogy a hétköznapi élet mellett, egy családi kiruccanás milyen lehet a Babyjogger City Mini GT-vel.

Ez a 10 kg-s babakocsi nagyon jó súlyelosztású, stabil és egykézzel problémamentesen navigálható. A majdnem kétéves, és a négy és fél éves lányom is kényemlesen utazott benne a kirándulás során. Biztonsági övét könnyen személyre tudtam szabni. A biztonsági öv ötponton rögzít, és négy különböző magasságra állíthatjuk (a gyermekünkkel együtt nő).
Rugós első kereke kényelmes utazást biztosít a babának, hiszen kompenzálja a talaj egyenetlenségeit.
Kényelmét fokozhatjuk a többféle pozícióba dönthető üléssel – egészen vízszintesig dönthetjük. 
Megemelhető lábtartója a nagyobb lányomnak kifejezetten kényelmes volt, amikor pihenni szeretett volna.

Hatalmas, UV szűrős kupolája biztosan nem engedi, hogy a gyermekünk szemébe süssön a nap. Mindegyik lányunk nagyon sírt ha a nap a szemükbe tűzött, úgyhogy ez a szempont különösen nagy pluszpont volt a számunkra. A hatalmas kupola is több pozícióba állítható, két mágneses kukucskálkóval ellátva.

Nagy kedvencem még a háttámláján lévő hálós kialakítás, ami a meleg nyári időben lehetővé teszi a szellőzést. Nem izzad be a baba, a hosszú alvás alkalmával rendesen jut be friss levegő számára.

A hátsó két kerék fékezhető – számomra szokatlan módon, kézzel tudjuk lefékezni a babakocsit. Kis használat után könnyen hozzá lehet szokni, hogy nem a lábunkkal kotorászunk, le sem kell néznünk.

Gumi borítású karfája nem csúszhat ki a kezünkből, ráadásul négyféle pozícióba állítható, ami külön öröm számomra – a magasabb és az alacsonyabb szülők, nagyszülők is megtalálhatják a számukra kényelmes beállítást.

Útközben és a túra végeztével is összecsuktam egyszer-egyszer a babakocsit. Ez egy rendkívül könnyű, egykezes mutatvány; a két kis hurokba kell belenyúlni, meghúzni, felemelni. A babakocsi azonnal összecsukódik, a biztonsági rögzítő kattanását követően fel is emelhetjük.

A Babyjogger City Mini GT intenzívebb terepen történő használat során is bebizonyította a hozzáfűzött reményeinket; nem véletlen, hogy Amerika egyik legnépszerűbb babakocsijáról beszélünk. 
Letisztult stílusa, praktikus megoldásai, kényelmes kialakítása hosszú évekig hű társsá teszi – kiszolgálva minden igényünket, amit egy babakocsitól elvárhatunk!

Ezek is érdekelhetnek

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük