Akik régebb óta követik az oldalunkat – vagy legalább egyszer végignézték a weboldalunkon a kínálatunkat – láthatjátok, hogy nagyon fontos számunkra a minőség és az, hogy különleges termékeket hozzunk számotokra, a babáitok számára.
A különlegesség az egyedi formatervezésben, anyaghasználatban, minőségi garanciában rejlik. Viszont ezeken a szempontokon felül is találkozhattok különleges, egyedi termékekkel, amikkel esetleg máshol korábban még sosem. Ezeket a kivételes termékeket szeretném megmutatni most Nektek!

Mountain Buggy Duet babakocsi

Ennek a babakocsinak az a különlegessége, hogy egyszemélyes babakocsiként, bevásárlókosárral kiegészítve használható. A bevásárlótáskát könnyű felhelyezni, 18 kg-ig terhelhető. Ez a babakocsi, okos tervezésnek köszönhetően nem nagyobb, mint egy átlagos egyszemélyes babakocsi. Mégis praktikus és tárolóhelyben gazdag babakocsival rendelkezünk.

Hogyha kistesó érkezik, akkor pedig átalakítható egymásmellett üléses testvérkocsivá, ahol mindkét irányba felhelyezhető a plusz ülés. Újszülött kortól, kb négyéves korig használható és gyakorlatilag minden terepen elmegy! Plusz pont jár, mert kézifékkel ellátott, kifordítható ülésbetétes, illetve egykézzel összecsukható.

https://mamilla.hu/termekek/mountain-buggy-duet-egyszemelyes-babakocsi/

Mountain Buggy +One tandem babakocsi

Hosszított háttámlájának köszönhetően egyszemélyes babakocsiból plusz teret nyerhetünk – legyen szó csomagtárolásról, újszülött, vagy kisebb tesó „szállításáról”.
Kényelmes, tágas babakocsi, amely újszülött kortól használható, egykezesen összecsukható és lyukadásmentes aerotech kerekekkel rendelkezik.
A csomag tartalmazza a második ülést, és az újszülött matracot is, de kompatibilis a márkához tartozó mózeskosárral, ami átalakítható szülővel szembeni üléssé (ez külön vásárolható meg).

https://mamilla.hu/termekek/mountain-buggy-babakocsi-one-2/

Phil&Teds Dash Inline testvérbabakocsi

Ennek a babakocsinak a különlegessége szintén abban rejlik, hogy egyszemélyesből testvérbabakocsivá alakítható. Plusz ülése levehető, feltehető és forgatható – Tőletek függ, hogy éppen mire van igény.
Teljesen vízszintes helyzetig dönthető, puha ülésbetét gondoskodik a kényelemről. Úgy zárható össze, hogy sem a tolókar, sem az anyag nem ér földet – így nem karcolódik, koszolódik.

https://mamilla.hu/termekek/philteds-dash-inline-testver-babakocsi/

Phil&Teds ülésmagasító

Sok szülő jobban szereti, hogyha a babakocsiban magasabban, hozzá közelebb ül a kisbabája. Ez sokszor egy megoldhatatlan kérdés. A Phil&Teds erre (is) szeretett volna megoldást nyújtani egy ülésmagasító segítségével – ezzel is a szülők és a babák kényelmét, igényeit szolgálva.

https://mamilla.hu/termekek/magasito-klip/

Lazyted pihenőszék adapter

Kép: Instagram @soul.and.habits

Ezzel a kiegészítővel pihenőszékké alakíthatod Phil&Teds Double kit másodikülést, vagy bölcsővé a Phil&Teds Snug mózeskosaratokat. Bárhova magaddal viheted, és bármikor előhúzhatsz egy pihenőszéket a tarsolyodból, ha úgy adódik!

https://mamilla.hu/termekek/lazyted-pihenoszek-adapter/

Freerider univerzális testvérfellépő roller

Vagány, könnyen kezelhető testvérfellépőre vágysz? Olyanra, amit tudtok használni önállóan is? A Freerider testvérfellépő roller pont ilyen! Ha arra van szükségetek, a babakocsihoz csatlakoztatható, ha nagyobb mozgástérre vágytok, akkor már lehet is vele gurulni!

https://mamilla.hu/termekek/mountain-buggy-freerider-univerzalis-testver-fellepo-roller/

Kép: Instagram @mummyuniverse

Mountain Buggy sítalp babakocsira

Szerettek a hegyekben telelni, olyan helyen laktok, ahol a hó megnehezíti a dolgotokat? Vagy csak nem hagynátok ki a közös síelést, szánkózást?
A Mountain Buggy babakocsira csatlakoztatható sítalpak pontosan ezeknél az igényeknél nyújtanak segítséget! A hó nem akadály többé a babakocsis létnél! Élvezzétek közösen a hófödte tájakat!

https://mamilla.hu/termekek/sitalp/

Tálca babakocsi kapaszkodóra

Phil&Teds kapaszkodóra rögzíthető tálca kiváló útitárs, ha épp csemegézéshez lesz kedve a kis utasnak. Rugalmas peremű pohártartója nem engedi felborulni az ivópoharat. 2 kg-os terhelhetőségű – ami valljuk be nem jön rosszul a folyton csipegető aprónéphez – mosogatógépben elmosható!

https://mamilla.hu/termekek/kapaszkodo-vibe-verve-babakocsihoz/

Tote babakocsi csomagtartó

A Phil&Teds Tote babakocsi csomagtartó egy egyszerűen fel-le helyezhető csomagtartó rekesz. Segítség a vásárlás során, hiszen megduplázza a csomagtartó helyet, könnyen kivehető és hordozható. Ha pedig már nincs szükséged rá laposra zárhatod ezt a könnyű táskát!

https://mamilla.hu/termekek/tote-bevasarlo-rekesz-inline-babakocsira/

Ezek is érdekelhetnek

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük