Amikor készülünk babánk érkezéséhez, akkor az egyik legfontosabb dolog a jó babakocsi választás. Egy jó babakocsi megkönnyíti a hétköznapjainkat, biztonságot, kényelmet nyújt gyermekünk számára, ráadásul évekig hű társunk. Egy újszülött számára különösen fontos, hogy megfelelően legyen alátámasztva, és a külvilág zajától kissé elszeparált, nyugodt helyen legyen. Ezek miatt szeretjük mi szülők, a mózeskasarakat. 

Kevesen tudják, hogy néhány márka milyen szuper fejlesztéseket vitt véghez a mózeskosaraikat illetően! A kényelem, megbízhatóság praktikummal párosul!

Baby Jogger City tour LUX – erről a szuper babakocsiról már önmagában nagyon sok pozitív tulajdonságot említhetnénk. Most mivel a mózeskosarakra fókuszálunk ebben a bejegyzésben, ezért csak a erről fogok írni. Ehhez a sportbabakocsihoz külön vásárolható meg a City tour LUX mózes, amely a vázra adapter nélkül feltehető – aki már felejtett otthon adaptert és emiatt nem tudta használni a babakocsi vázát, tudja mennyire hasznos dolog is ez. Miután felraktuk a vázra, egyszerűen összecsukható a vázzal együtt a mózeskosár! Így könnyebb felemelni, és kisebb helyet is foglal.  

Kép: Instagram @mibebemolon_
Kép: Instagram @dudu_infanzia

Kép: Instagram @dudu_infanzia

Phil&Teds Mod multifunkció babakocsi
Kompakt városi babakocsi, nagy méretű defektmentes kerekekkel és moduláris üléssel. Ülése mózesből sportüléssé alakítható, sőt, a vázzal együtt összezárható!
Amikor már tud a babád ülni, akkor egyszerűen átalakíthadot a mózeskosarat sportüléssé. Amíg pici, és szeretnétek tartani a szemkontaktust, veled szemben is utazhat így, amikor pedig már bátrabb, akkor megfordíthatod az ülést.

Mountain Buggy Carrycot Plus mózeskosár – Swift és Mini babakocsikhoz.

Ezt a mély és tágas mózeskosarat 3 pozícióban is használhatjuk: egy teljesen egyenes újszülött mózeskosárnak, egy kissé megemelt mózesként (refluxos babáknak nagyon hasznos), és a szülővel szembeni ülő pozícióban.

Kinderkraft Juli 2:1 és Kinderkraft Veo multifunkciós babakocsik
Ennek a két babakocsinak szintén sportüléssé alakíthatóak mózeskosaraik! 
A sportülés a későbbiekben mindkét irányban felhelyezhetőek, és a váz az ülésekkel együtt lapracsukható!

Kinderkraft Juli
Kép: Instagram @kinderkraftofficial
Kinderkraft Juli
Kép: Instagram @kinderkraftofficial
Kinderkraft Veo
Kép: Instagram @kinderkraftofficial
KInderkraft Veo


Ezek a praktikus, mndennapi használatra fejlesztett mózesek valóban megkönnyítik a babakocsis időszakot. Azt gondolom minden szülő szereti az ilyen jellegű ötletes fejlesztéseket! Helytakarékosak, és nem kell bajlódnunk azzal, hogy külön cipeljük a mózeskosarakat. Nektek melyik tetszik a legjobban?

Üzletünkben személyesen is megnézhetitek, kipróbálhatjátok, hogy melyik lenne a legmegfelelőbb számotokra. Mielőtt jönnétek, azért érdemes telefonon megkérdezni, hogy bent van-e az adott modell, amire kíváncsiak lennétek :).

Ezek is érdekelhetnek

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük