Brand

REKU walldesign

Szolgáltatás

Falfestés

Gyerekszoba falfestés

Egyedi tervezésű, szerethető és otthonos gyerekszoba falfestés Az itthon még kevésbé ismert, ám annál előremutatóbb személyre szabott, gyerekszoba dekor karakteres és megjegyezhető figuráit készíti el a kívánt falfelületekre.

“A falfestések és tapéták tervezésénél a legfontosabb, hogy közösen alakítsuk ki az elképzeléseket. Azt gondolom, hogy egy szoba akkor lesz személyes, ha tényleg az ott élők töltik fel élettel és nem üres dekorációk kerülnek a falra. Általában egy saját történet, emlék, közös játék indítja el a tervezést és a terv utána addig finomodik, amíg el nem nyeri a végleges formáját. A megrendelőt (és ha van rá lehetőség a gyerekeket) is bevonom a folyamatba, sokszor konzultálunk, úgy, hogy a végeredmény olyan legyen, amibe mindenki beleszerethet. Minden alkalommal próbálunk a képbe belecsempészni valami személyes élményt is, legyen ez akár egy kedvenc állat, ovis jel, karakterjegy, ami ha visszaköszön, már sokkal személyesebbé teszi a szoba hangulatát, mint egy jól ismert mesehős figurája.”

 

 

Mennyivel előtte kell foglalni a falfestést?

Általában 1 hónappal előre kell időpontot egyeztetnünk.
A kapcsolatfelvétel során megbeszéljük az igényeidet, az árakat, a helyszínt. A festés kb 1-2 nap.

Mi a menete a megrendelésnek?

Vedd fel velem a kapcsolatot, hogy időpontot egyeztessünk egy személyes megbeszélésre. Ennek során egyeztetjük az elképzeléseket.

Mennyibe kerül egy egyedi rajz?

Az árat mindig az egyedi igények határozzák meg: függ a falfelület méretétől, a dekorációs elemek számától, a határidőtől.

Az első személyes megbeszélés során egyeztetjük az elképzeléseket, ami alapján az árat is megbeszéljük.

KAPCSOLAT

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük