Szuper találmány: a babakocsi táska

Social | 0

Ugye nálatok is ezer dolognak kell kéznél lennie egy-egy séta alkalmával? Innivaló, ennivaló, cumi, kis sapka, pelus, törlőkendő, zsepi, vagy az útközben eldobált cipők és zoknik. Nem is beszélve arról, hogy a telefonod, pénztárcád pedig ott zötyög valahol a csöpögő tea és az ázott babapiskóták között. Van jobb ötletünk!

Szerezz be egy praktikus, ráadásul menő babakocsi táskát Ez a szuper találmány minden anyuka álma: kényelmesen elfér benne az összes nélkülözhetetlen dolgotok, jut elegendő hely a sok-sok apróságnak. Sőt, az innivaló számára külön szigetelt rekesz található benne, így nem kell aggódnod, hogy egy-egy bucka után mindent eláztat a málnaszörp.

A legfontosabb dolgaidat (lakáskulcs, telefon, pénztárca) a babakocsi tároló hátsó, zippzáras zsebében rejtheted el, a többi cucc pedig mehet a nagy rekeszbe, hogy mindig kéznél legyen.

Egyszerűen megoldás, bármilyen a tárolót bármilyen babakocsira felszerelheted. Ha pedig épp nem használod, hajtogasd csak össze, alig foglal helyet.

Babakocsi tároló

Találsz állatos formákkal díszített, például krokodilos, elefántos, bálnás vagy mosómedvés tárolót: válaszd a kisbabád kedvenc állatával díszített babakocsi táskát, fordítsd felé, hogy ő is nézegethesse az érdekes, színes mintát!

Ha klasszikusabb stílust keresel, válassz fekete, szürke, vagy minimál mintával díszített babakocsi táskát, és élvezd a séta nyugodt pillanatait.

Követés Janka:

Legújabb bejegyzések innen

Szólj hozzá!