• Kellékek a dekorációhoz
  • Előkészület...
  • Alakul az asztal
  • Voilá!
  • Vendégre várva <3
  • Tökéletes!

Szülinapi dekoráció hercegnőknek

Nagyon izgatott vagyok, mert kislánykori álmaim szülinapi dekorációját mutathatom be Nektek! Ó, azok a színek és finomságok… Ha újra 10 éves lehetnék, egészen biztos, hogy addig könyörögnék egy ilyen szülinapi dekorációért, amíg meg nem szerezném drága szüleim jóváhagyó bólintását!

Sajnos nem ismerem személyesen Dokit, aki visszarepítene a tér-idő kontinuumban, hogy újra megrendezhessem a tizedik szülinapomat. Ezért inkább bemutatom Nektek ezt a szuper szülinapi dekorációt, és megvárom, hogy a kislányomnak rendezhessek egy ilyen csodaszép szülinapot!

A BonZsúr dekor munkája  jó eséllyel indulhatna a “Minden kislány álma” címért a szülinapi dekorációk versenyében. A pasztell menta és rózsaszín remek színpárt alkot: nagyon bájos, lányos, finom, ugyanakkor egyáltalán nem “émelyítően habos”, sokkal inkább friss és gyönyörű!

Már a meghívók is sejtették a kis vendégekkel, hogy valami nagyon klassz vár rájuk Emi 4. szülinapján. Nati, Nina, Bori, Lia és a többiek izgatottan készültek a szülinapi zsúrra.

 

Bonzsúr szülinapi dekoráció

Végre eljött a nagy nap, és megérkezett az apró vendégsereg a főváros egyik sportpályájára. Igazi vagány kis lánycsapat gyűlt össze! A gyönyörű szülinapi dekoráció természetesen minden csöpp lánykát levett a lábáról, akik a nagy játék után élvezettel falatoztak a meseszép asztal mellett.

Sport, játék és sok-sok nevetés – Emi szülinapján mindenki remekül szórakozott, és biztosan évekig fogják még emlegetni, milyen szuper és gyönyörű nap volt!

Követés Janka:

Legújabb bejegyzések innen

Szólj hozzá!