Social

Cucc papírzsák – a házitündér titka

Soha nincs elég időd arra, hogy naponta szép sorba rendezd a polcon a kisautókat? A gyerekeid játékai mindig szanaszét hevernek a lakásban? Eleged van abból hogy a legváratlanabb pillanatban lépsz egy-egy kósza lego részecskére? Számodra a Cucc papírzsák a tökéletes megoldás.

Ha otthonod állandóan egy csatatérre emlékeztet, vagy éppen rendmániában szenvedsz csak épp időd nincs a pakolásra, feltétlenül szerezz be egy Cucc papírzsákot! A legkülönfélébb színű, feliratú, mintájú zsákok közül válogathatsz: a rózsaszín, türkiz színek a lányok és fiúk kedvencei, a fekete feliratok és minták pedig nem bármelyik otthon, bármelyik helyiségében remekül mutatnak. Nem csak hasznos, de jól is néz ki: kell ennél több?

A cucc papírzsák színre lép

Ezek a nagy méretű, erős anyagból készült zsákok lakásod jótündérei lesznek. Pillanatok alatt elrejtenek bármit a szem elől. Érkezhetnek a váratlan vendégek, jöhet gyerekzsúr, a lakásban mindig rend lesz! Csak dobálj bele mindent egy szuper Cucc papírzsákba! Ráadásul a zsákok nem csak praktikusak, hanem remekül mutatnak bármelyik helyiségben mint stílusos lakberendezési kiegészítők.

 


A gyerekszobába válassz cikkcakkos, chevron feliratú papírzsákot a matchboxoknak, az előszobába kerülhet egy pöttyös darab a táskáknak, a nappaliba pedig jöhet az eredeti Cucc papírzsák! Tárolhatod benne az épp nem használt cipőket, kabátokat, esernyőket, rengeteg újság és rajz elfér benne, sőt évről évre az iskolai tankönyveket is várja egy-egy klassz Cucc papírzsák!

Cucc papírzsák
Csak a fantáziád szab határt annak, hogy mi mindent pakolsz ezekbe a szuper erős zsákokba. Nem kell aggódnod, hogy a papírból készült zsákok hamar elszakadnak. A Cucc papírzsákok anyaga minőségi nátronzsák, ellenáll a gyerekszoba viszontagságainak is! 🙂

Akár egy nagy méretű ajándékot is csomagolhatsz bele! jó ötlet, nem? 2 in 1, még a csomagolás is az ajándék része lehet és nem a kukában fog kikötni mint általában a hagyományos csomagolópapírok és díszdobozok.

Oldd meg praktikusan és egyszerűen a rendfenntartás örök kihívását, és súgd meg ámuló barátnőidnek: a titkod Cucc papírzsák!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük