[rev_slider alias=”home-newslider” slidertitle=”Home-hero-slider”][/rev_slider]

Világmárka születik

A Mountain Buggy története 1992-ben kezdődött egy új-zélandi édesapával, akinek egy minden terepre megfelelő babakocsira volt szüksége, hogy kisbabájukat is magukkal vihessék a hegyi kirándulásokra.

Precíz mérnöki munkával megalkotta a babakocsi alapot, mely azóta a Mountain Buggy legendás minden terepre tökéletes platformjává vált.

Hegyi kihívásokra építve, városi stílusban tervezve

Valamennyi Mountain Buggy termék maximális biztonsággal és magas kivitelezési minőségben készül. A termékek alapos kidolgozottsággal, a legjobb anyagokból készülnek, kézzel összeszerelve, majd egyedi csomagolásba kerülnek, hogy a lehető legnagyobb biztonságban érkezzen majd meg a vásárlókhoz.

A megjelenés és a technológia folyamatosan fejlődött az elmúlt évek során, a Mountain Buggy mérnökei újragondolták az alapot, dizájn elemekkel, letisztult vonalakkal, funkcionális stílussal váltak az egyes modellek még tökéletesebbé.

Élet korlátok nélkül

Újszülött kortól kisgyermek korig, hegyi ösvényektől városi utcákig – a Mountain Buggy egy teljesebb, korlátok nélkül életet biztosít a szülők számára. A Mountain Buggy elkötelezett híve a vásárlókkal való kapcsolat építésének. Az Új-Zélandról származó márka mindig nyitott a visszajelzésekre: “meghallgatjuk, kifejlesztjük, legyártjuk”.

“Tervezési filozófiánkat meghatározza, hogy a LÁTOM, ÉRTEM, ÉRZEM. Szeretnénk, ha a szülők »beleszeretnének« a termékeinkbe és innovációinkba, és azt éreznék, hogy valódi értéket kapnak akár a funkciók vagy teljesítmény tekintetében. Szeretnénk, hogy vásárlóink élvezzék a termékeink használatát. Úgy gondoljuk, ez a tervezés, fejlesztés, marketing és értékesítés sikere.”

Phil Brace, termékfejlesztés vezető

Díjak és elismerések

A Mountain Buggy évről évre számos díjat gyűjt be a világ legkülönbözőbb helyeiről: blogok, terméktesztelők, országos listák, népszerűségi kutatások díjazzák modelljeit.

Az egész világon, különbözői iparágakban a Red Dot a magas szintű dizájn díja. A nemzetközi Red Dot zsűri az egyedülálló minőséget igazoló díjat csak azoknak a termékeknek ítéli oda, amelyek magas színvonalú formatervezésüknek köszönhetően kiemelkednek versenytársaik közül. A Red Dot díjat elnyerte:

Az új luxus kollekció

A sokszoros díjnyertes baba termék márka, a Mountain Buggy ismét átlépte a hagyományos határokat az új luxus kollekció elindításával – a szülők számára korlátok nélküli mindennapokat biztosító professzionális babakocsik új kiadásban, a divat és stílus jegyében. Hű maradva a márka örökségéhez és esszenciájáhhoz, a Mountain Buggy Luxus kollekciója most 4 ikonikus stílusban kínál babakocsikat és hozzá illő kiegészítőket. Teljesen új fajta szövésű anyag, klasszikus szabással kombinálva, a Savile Row* által ihletve: a népszerű Nautical, Pepita és Geo Luxury valamint az új Herringbone dizájn.

A világon elsőként, a Mountain Buggy egy olyan luxus kollekciót indít el, ami új szintre emeli a közkedvelt 3 kerekű modelleket. Gyönyörű felépítésnek köszönhetően a textil ülés tökéletesen illeszkedik, és a baba kényelmes biztonságban utazhat. A kiváló irányíthatóság, stabilitás és nagyszerű akadályvétel bármilyen terepen élménnyé teszi a gurulást. A megújult stílus kompromisszumok nélkül biztosítja a márkától megszokott minőséget minden terepen. A funkcionalitás és az esztétikum kéz a kézben járnak; azon szülők számára, akik világszínvonalú felépítést szeretnék ötvözni a minőségi stílusossal.

* Savile Row: London ikonikus utcája, a kézműves szabászati kultúra ősforrásának számít