Phil&Teds babakocsi – Smart

109 900 Ft

Legfőbb jellemzők:
– szuper sima, zökkenőmentes közlekedés – 25 cm-es defektmentes aerotech kerekek, 4 kerék felfüggesztés
– kényelmes, kézzel működtethető fék – egyszerű on / off kapcsolás ujjal
– modern és divatos szövet
– okos irányítás, egyszerűen manőverezhető a szűk városi közlekedésben

szín

Szállítási idő: 5-10 nap

Leírás

Leírás

Egyszerű és nagyszerű

Az 1 lábbal összecsukható Smart egy szuper kompakt Phil&Teds babakocsi, melyet állítható tolókar és érintéssel működtethető kézifék tesz a legkényelmesebb, legérzékenyebb és legokosabb babakocsivá, amit csak találhatsz!

Kényelem újszülötteknek

Más típusokkal szemben a Smart egy kész megoldás újszülöttek számára teljesen döntött pozícióban, mivel a körülvevő takarás biztonságot és nyugalmat biztosít a babának. A szülővel szemben felhelyezhető Cocoon puha mózes (külön megvásárolható) még bensőségesebb, meghitt kapcsolatot biztosít kisbabáddal. A Smart travel systemként is használható, ami tökéletes megoldás a sokat autózó családok számára.

Travel systemként is

Élvezd a travel system nyújtotta kényelmet: vedd ki babádat az autóból üléssel együtt, helyezd az autósülést a babakocsi vázra, majd a séta végén egyszerűen tedd vissza. Nincs sírás, nincs küzdelem. Választhatsz hozzá Alpha autós babaülést, vagy más márkájú gyerekülést melyeket adapterrel csatlakoztathatsz.

Szuper keskeny megoldás a városba

Kiemelkedően karcsú, mindössze 57 cm széles Smart babakocsiddal egyszerű és kényelmes a közlekedés. Ráadásul a tárolás sem fog gondot okozni a lakásban, csomagtartóban, vagy a kávézó előterében.

Sima és zökkenőmentes séta

Könnyed gurulás neked és a babának! A 25 cm átmérőjű lyukadásmentes aerotech kerekek, a négykerék felfüggesztés és a szövet hevederek tökéletesen osztják el a súlyt, ezáltal kiemelkedő és egyedülálló akadályvételi emelkedést biztosítanak: a Smart tudja, hogyan kell jobban közlekedni a városban mint a többi 4 kerekű babakocsi!

 

Kényelmes kézifék

A kényelem fontos, amikor úton vagy, éppen ezért a Phil&Teds megalkotta a Smart babakocsit a legegyszerűbb, elemi tervezéssel. A kényelmes kézzel működtethető fék azt jelenti, hogy egyszerűen ujjal kapcsolhatod a fékeket: kiváló bármilyen magas szülő számára.

Még több okos tulajdonság, amit szeretni fogsz

4 vagány színben

Sokoldalú és kicsi városi megoldás, így a Phil&Teds Smart az egyik legjobb választás első gyermekes szülőknek!

Rendeld meg ingyenes házhoz szállítással!

Megtekinthető és kipróbálható itt: Mamilla Bababolt