Loading...

Játszószőnyeg – állatos

19 500 Ft

Kategória: Címke:

Kiváló minőségű Skip Hop Treetop friends játszószőnyeg, mert játszani jó!
A legkisebbek számára is kényelmes és biztonságos szórakozást tesz lehetővé ez a baba tornaszerrel felszerelt játszószőnyeg.
Játszószőnyeghez tartozik egy párna, amivel a babát hason és fekve is a megfelelő, stabil, kényelmes pozícióba helyezhetjük. Az ívelt tartókhoz vagy akár babakocsihoz is rögzíthetjük az 5 db aranyos plüssfigurát.
Az állatkák külön-külön más funkciót tudnak, csörögnek, nyomásra hangot adnak ki, egyiken pici tükör található, másikon csörgő. A játékok és a szőnyeg különböző textúrái segítenek a tapintás érzékelésének fejlődésében. A szőnyegen található egy kis tükröcske, amiben a baba nézegetheti magát.
A játszószőnyegen található gombok nyomásra hangokat adnak ki.
Az ívelt tartókon 13 hurok található, amik különböző magasságban vannak elhelyezve, így a kis állatfigurák helyzetét variálhatjuk. A tartók leszerelésével a nagyobb gyerekeknek is megfelelő játék lehet.
A szőnyeg vastag anyagból készült, így nem fázik a pici a földön játék közben.
A színes formák és anyagok remekül fejlesztik a pici látását, tapintását.

Biztonsági teszt eléri vagy meghaladja ASTM, CPSIA, EN71 és az alkalmazandó biztonsági előírások
Korosztály: 0 +

További információk

korosztály

,

stílus

Érdekelhetnek még…

Babakocsi játék – levél
Babakocsi játék – levél

Babakocsira szerelhető játék, ami biztosan leköti a kisbabát. Tökéletes móka otthon, vagy az úton, ez a kedves kis játék: ropog, csattog, összegyűrődik, emellett pedig puha fogzáskönnyítővel rendelkezik a multi szenzoros képességfejlesztéshez. Újszülött kortól ajánlott. Rögzíthető babakocsihoz, autó üléshez, vagy babahordozóhoz is … Folytatás

10 990 Ft
Zenélő Játék | Bagoly
Zenélő Játék | Bagoly

A csöppségek oda vannak a dallamokért. Ez a kis bagoly 10 féle dalocskát tud eljátszani, a szárnyai pedig világítanak. 6 hónapos kortól ajánlott.  

6 650 Ft