Újszülött kortól!

Hagyd aludni kisbabádat miközben úton vagytok! Egyszerűen döntsd hátra az ülést, mely így tökéletes alvóhellyé válik kisbabád számára születésétől kezdve akár 9 kg-os koráig. Szuper kényelmes, 65 cm magas háttámlájú több pozícióban dönthető ülésében akár egy újszülött is huzamosabb ideig feküdhet, vagy akár egy gyengéden ölelő puha mózessel is kiegészítheted. Emeld az ülést, ahogy babád növekszik, hogy láthassa a világot! (25 kg-ig használható)

modern, stílusos, okos

A Dash egy remekbe szabott babakocsi, kifejezetten városi kalandokhoz és sétákhoz a parkban. Stílusos, cirkás huzatválasztéka és külön megvásárolható pasztell színű ülésbetéttel igazán mutatós első látásra!

könnyedén veszi az akadálytHányszor fogod csinálni nap mint nap! A phil&teds okos tervezésének köszönhetően a járdaszegélyekre való feltolás gyerekjáték.

hihetetlenül könnyű és kicsire zárva önállóan megállakár 1 vagy 2 üléssel is!
Nézd meg! »
sima & defekt-mentes haladás
Az Új-Zélandi tervezésű aeromaxx kerekek olyan könnyen gurulást biztosítanak, mint a felfújható kekeke, csak épp levegő nélkül. Jó, nem? Bármilyen terepen haladsz, kényelmesen tolhatod a babakocsi és a kerekek kilyukadása miatt sem kell aggódnod.
szemtől szemben
Pattintsd a vázra a második ülést magasan, így kisbabád magasan ülhet, ráadásul veled szemben. Így egész úton láthatjátok egymást!
Vásárold meg a második ülést »lélegző, puha ölelés
Aludj baba! Még nagyobb kényelemben pihenhet pici babád a Dash mózes kiegészítőjében, ami tökéletes vízszintes pihenőhelyet nyújt akár a babakocsin, akár arról levéve – a legjobb választás újszülött baba számára. A puha, szellőző matracnak és a lyukas szerkezetű alapváznak köszönhetően a baba nem fülled be a mózesbe, kellemesen pihenhet séta közben.
Vásárold meg a Snug mózest! »
travel system
Dash&go! Élvezd a kényelmet, ahogy üléssel együtt kiveszed kisbabádat az autóból, és egyszerűen a babakocsi vázra pattintod a hordozót, majd ugyanilyen könnyen vissza is teheted. A Dash több lehetőséget kínál az autóülés felhelyezésére: akár egy babát, akár testvéreket, vagy ikreket szállítanál.
Kompatibilis phil&teds Alpha autós babaüléssel, vagy adapterrel más típusú üléssel.
Vásárold meg az autósülést! »

 

 

Rendeld meg ingyenes házhoz szállítással!
Megtekinthető és kipróbálható itt: Mamilla bababolt!