Egy ikon újjászületése

Az eredeti, minden terepen maximumon teljesítő Urban Jungle babakocsi kidolgozott részletekkel, kifinomult stílussal és még magasabb szintű funkcionalitással született újjá a Luxury kollekcióban.

Az igényekre válaszolva még több kiegészítőt adtunk a Mountain Buggy klasszikus babakocsijához, és stílusos megjelenéssel tettük tökéletessé úgy, hogy közben hűek maradtunk a Mountain Buggy nevét fémjelző tulajdonságokhoz: egyszerűség, tartósság, irányíthatóság, sokszínűség.

Kisebbre zárható megoldás, még nagyvonalúbb design

A városi nyüzsgésre tervezve

A minden terepre kiváló Urban Jungle egy sokszínű babakocsi, amely tökéletes a városi kalandokhoz csakúgy, mint a terepre – ideális, kényelmes méretű babakocsi azon szülők számára, akik díjazzák a rugalmasságot.

Újszülött kortól Carrycot plus mózessel

Innováció, a maximumért. A Mountain Buggy Carrycot plus mózes több, mint egy átlagos mózes a babakocsin.

Egy alap, 2 huzat szett, 3 szülővel szembeni pozíció: a Carry plus mózesnek köszönhetően még tovább használhatod a babakocsit szülővel szembeni üléssel: újszülött kortól egészen 3 éves korig!
– Teljesen egyenes
– enyhén megemelt (refluxos babáknak)
– szülővel szembeni ülés

Sokoldalú, minden évszakban tökéletesen használható, hihetetlenül praktikus megoldás – a kellemes séta egyszerűbb mint valaha!
Szuper biztonságot és szellőzést nyújt kisbabád számára.

Autósülés kompatibilitás

Az Urban Jungle alkalmas arra, hogy travel system babakocsiként használd, akár 2 Protect autósüléssel! Teljesen biztonságos és könnyed megoldás, vázra szerelve.

Tudj meg többet a Protect autósülésről »

Lehetőségek a nagyobb testvérnek

Csatlakoztass Freerider roller testvérfellépőt a hátsó tengelyhez! Ha pedig szabadon engednéd a nagyobb gyermeket, egyszerűen pattintsd le és indulhat is a gurulás!
Tudj meg többet a Freerider roller és testvérfellépőről »

Rendeld meg ingyenes házhoz szállítással!